![]() |
ten Zdunek to ma przechlapane juz na starcie budowy, obaj maja na tej samej ulicy dzialke
|
![]() |
No też mi nowina...w każdym starostwie czy PINB chałturzą
|
![]() |
wielka mi sprawa, pomagał bo wiedział co i jak trzeba załatwićdla zwykłego śmiertelnika to zbyt duzo papierów jest do pozałatwianiajeli komus cena nie pasuje, to niech sam sobei złatwia
|
![]() |
wreszcie ktos powiedzial co sie tam wyprawia
|
![]() |
TAK DZIEJE SIĘ WE WSZYSTKICH URZĘDACH I TO OD BARDZO DAWNA. WSZYSCY BUDOWLAŃCY Z KTÓRYMI SIĘ ZETKNĄŁEM ROBIĄ PROJEKTY I ADAPTACJE , CHOCIAŻ CZASEM PODPISUJE JE KTO INNY. JA PROWADZIŁEM KILKA BUDÓW W LATACH 90-TYCH W RÓŻNYCH MIEJSCACH NASZEGO WOJEWÓDZTWA, MYŚLAŁEM ,ŻE ZMIANY ADMINISTARACYJNE I POKOLENIOWE TEN PROCEDER WYELIMINOWAŁY , ALE WIDOCZNIE MA SIĘ ON DOBRZE.
|
![]() |
Zapraszamy szanownych redaktorów do Starostwa Powiatowego w Biłgoraju. Wydział A i B swiadczy usługi w zakresie: wydawania pozwoleń na budowę ( co jest oczywiste) a ponadto projektowanie, nadzór nad inwestycjami ( najczęćiej inwestycje gminne) prowadzenie budów wszelkiego rodzaju (funkcja kierownika budowy) ceny konkurencyjne. Załatwiamy szybko (wykonanie projektu, otrzymanie pozwolenia) i solidnie, możliwośc otrzymania rachunku (ale po co on komu??).
|
![]() |
a niby dlaczego mgr inż. arch. zatrudniony w Wydziale Budownictwa nie może wykonać projektu budowlanego? Ma siedzieć za 1500 zł. i nie rozwijać się?
|
![]() |
Brawo AdamOd razu widać, ze zmiany w skarbówce miały sens i swój powód - na ludzi uczciwych.
|
![]() |
W urzedach zawsze siękręci na boku ( a nadzór budowlany , geodeci , sanepid - haccap ) tas jak ulał
|
![]() |
tanio szybko solidnie
|
![]() |
to szybko łatwo i przyjenie się doi kase ( Tomaszów , Biłgoraj, Hrubieszów , Zamość )
|
![]() |
a nawet nie może projektować na terenie który "obsługuje" jako urzędnik
|
![]() |
żenada, tyle lat w wydziale architekktury "przekręty szły" co było powszechną wiedzą każdego inwestora, jednak "dziennikarze" DW to super agenci śledczy i piszą o korupcji dopiero kiedy "na tacy" przygważdża łapowinika-złodzieja nagabywany szef skarbówki z Łęcznej. Ciekawe, że lubelska była dotąd ślepa, podobnie jak super lubelscy dziennikarze. Kiedy się doczekam poważnej akcji tych żałosnych przebierańców i naprawdę dobrej dziennikarskiej roboty?? kiedy SAMI przeprowadzą poważna akcję w lubelskim zagłębiu oszustów i przekupstwa?? NOOOO,,,... KIEDYYYYYYY ??
|
![]() |
To niech nie siedzi w urzędzie tylko pracuje.A jak mu sie nie podoba to może przecież otworzyć swoje biuro i świadczyć usługi.Niech wtedy płaci podatki i zaistnieje na rynku samodzielnie a nie tylko dlatego że tkwi w układzie.Sam zatwierdza to co zrobił.Sytuacja jak w służbie zdrowia-lekarz na państwowym obija się,natomiast na leczenie kieruje do siebie po godzinach.
|
![]() |
Nikt nie chce tutaj szpicla i takiego pajaca. Ciekawe ile zapłacił za ten artykuł To takich naczelników mają teraz w skarbówceTo porażka
|
![]() |
Bo jeśli nie to niezgodne ze wytycznymi Ziobry Akcję należy powtórzyć
|
![]() |
Nikt by się o sprawie nie dowiedział, a zdunek w czasie pracy, z czego słynie, załatwiłby kolejną prywatną sprawę. W czasie godzin pracy można go spotkac wszędzie, ale nigdy w urzędzie w którym (pracuje ??)
|
![]() |
A czy nie jest to wykorzystanie stanowiska do celów prywatnych ? Dalczego przełożeni i Redakcja skoro prowadzi śledztwo nie podła tego wątku? No, cóż lepiej eziałać jedno kierunkowo.Mamy ofiarę i koniec. A Naczelnik działając bezprawnie ,prowokacyjnie czuje się jak przynajmniej bohater łamiący prawo.
|
![]() |
no tak!powinien dać w łapę i byłoby ok!Ja pierdykam! "Naszym sąsiadem" - jeśli dobrze zrozumiałem ten post to obecni mieszkańcy tej ulicy składają się z osób pokroju Mariana Cz.? Na lewo co się da, machlojki, lewe interesy - to poszukiwani sąsiedzi??
|
![]() |
Patologia!Rozumiem że podatki są za duże, rozumiem, że obciążenia związane z prowadzeniem firmy są duże, ale to nie znaczy żeby chwalić złodziejstwo!Jeden burak dorabiał sobie na boku, a nie powinien - i chwała Zdunkowi, że wyrwał chwasta! Ale jak widać Pan Cz. robił interesy z wieloma osobami na stanowiskach i dlatego jeszcze pracuje...Tłumaczenia że wszyscy kradną, a on tylko trochę są na poziomie Lewicy i Demokratów...
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.