![]() |
cyt. ,,Informację o wydatkach związanych z udziałem województwa w EXPO 2020 uzyskaliśmy z biura prasowego Urzędu Marszałkowskiego. Kompleksowa usługa organizacji wyjazdu obejmująca m.in. przygotowanie ekspozycji oraz opłacenie przelotów i noclegów dla 50-osobowej delegacji pochłonie 1 mln 790 zł.'' A groszy sort co ma ,,zapierd... za miskę ryżu'' gdzie w tym roku się wybiera na wakacje? Oczywiście na swój koszt, bo na koszt podatnika jeżdżą tylko ludzkie pany.
|
![]() |
Ja mogę pojechać promować za 1/4 tej ceny "umiem grać na gitarze, pisze mądre scenariusze a jak trzeba to zatańczę, wiersz napiszę zgwałcę duszę..."... albo przynajmniej weźcie karła przebranego w strój krakowiaczka... Tak się przewala ciężko zarobione pieniądze polaków, kilkadziesiąt pasożytów pojedzie "se" na wakacje do "dziubaju"....
|
![]() |
Oni rządzą jak bolszewicy.
|
![]() |
... "najtrudniejszy budżet", ale na balety w Dubaju zawsze P0datnik wysupła :)
|
|
|
![]() |
Cyt:"– Mam nadzieję, że coś z tego wyniknie – deklaruje Stawiarski." Nadzieja to matka głupich ale co można wymagać od wołu -mięsa ::::)))
|
![]() |
Kisielewski kiedyś takie rządy określił rządami "ciemniaków" ale czy to rządy "chamów i ciemniaków" ?;-)
|
![]() |
cyt. "Mam nadzieję, że coś z tego wyniknie – deklaruje Stawiarski." To chyba już taniej by było zawierzyć maryjce... jak sprawy wokół Turowa.
|
![]() |
Już taki był przedstawiciel PiSu , który przez dwie kadencję jako prezydent Lublina niewiele robił , ale za pieniądze podatników objechał cały świat i dla plebsu nic z tego nie wynikło .
|
|
|
![]() |
Już taki był przedstawiciel PiSu , który przez dwie kadencję jako prezydent Lublina niewiele robił , ale za pieniądze podatników objechał cały świat i dla plebsu nic z tego nie wynikło .Masz na myśli tego, co jego osobisty kierowca służbowym samochodem z Urzędu Miasta w godzinach pracy na budowę jego domu woził materiały budowlane ? |
![]() |
Lubelskie na EXPO - "Przy akordeonie o słomianych strzechach i zapieckach". Dubaj padnie na kolana. Ja bym jeszcze zabrał metalowego konia - replikę któregoś z padłych rumaków w Janowie i Czarka Przemysława. Jego podejście do cnót niewieścich znajdzie zrozumienie w regionie targów.
|
![]() |
Mam na myśli Andrzeja Pruszkowskiego, który był prezydentem na przełomie drugiego tysiąclecia . W tedy był przezywany prezydentem turystą . Teraz jako dyrektor chyba pilnuje stołka , ponieważ nie słychać , aby gdzieś jeździł nawet po pracowników .Już taki był przedstawiciel PiSu , który przez dwie kadencję jako prezydent Lublina niewiele robił , ale za pieniądze podatników objechał cały świat i dla plebsu nic z tego nie wynikło .Masz na myśli tego, co jego osobisty kierowca służbowym samochodem z Urzędu Miasta w godzinach pracy na budowę jego domu woził materiały budowlane ? |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.