byłem tam wczoraj. Ten sklep chyba nie ma klimatyzacji. Czekolady wręcz spływają z półek. Tylu ludzi się natnie gdy zrobi sie chłodniej na źle przechowywany towar. Nie jestem pewien, ale art spoz nalezy przechowywać w temp do 18stopni.
|
|
Ja się nie dziwie w hipermarketach jest tanio bo m.in oszczędzają na pracownikach i przestrzeganiu norm sanitarnych.
|
|
Te doniesienia są już nudne. Niech sanepid robi swoje ale po co o tym pisać.
Pewna babka przywozi codziennie na targ śliwki. Z mięskiem. I co ? Ciekawe ?
|
|
SZKODA,ZE TYLKO JEDEN CARREFOUR ZOSTAL SPRAWDZONY . WIEM ZE W śWIDNIKU W KASZY JECZMIENNEJ JEST TO SAMO.
|
|
W kontekście tych informacji można zadać pytanie a gdzie jest Państwowa
Inspekcja Handlowa. Dlaczego duże obiekty handlowe nie sa przedmiotem permanentnego
zainteresowania Inspekcji. Od długiego już czasu wiadomo, że w tych sklepach
totalnie oszukuje się konsumentów, że to tu nagminną sprawą jest odświeżanie wędlin,
zmiana etykiet z terminami przydatności, oszukaństwo w ptomocjach itd. Może Wojewoda powinien
zainteresować sie sprawą i uruchomić swoje służby.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|