![]() |
nastały czasy znieczulicy, kierowca dzieciaka wykopuje z autobusu, nikt nie reaguje, gościa nożem traktują też nikt nie reaguje, kiedyś to choć trochę się oglądał jeden na drugiego, podejrzewam że dobrobyt tak ukształtował w społeczeństwie egoizm
|
![]() |
Dziecko bawiło się w śniegu. To normalne, każdy w tym wieku uwielbia takie zabawy. A ten kierowca to jakiś psychol. Jak można wygonić dziecko bo ma ubranie w śniegu. To nie jest toksyczne, nie brudzi, nie śmierdzi... zwykła woda.... Niektórzy ludzie są chorzy z nienawiści do wszystkich i wszystkiego.... Ja od dzisiaj nie będę jeździł komunikacją publiczną... Przesiadam się na samochód... w ośnieżonej kurtce!!!
|
![]() |
tak to jest chama zatrudnic w komunikacji miejskiej .
|
![]() |
Niestety tacy w dużej części są kierowcy mpk lublin.
Gdy jadę alejami w stronę Zamościa większa część kierowców włącza się do ruchu mimo że mają osobny sygnalizator na którym świeci się pozioma kreska, czyli mają czekać.
Taki to poziom.
Może policja zrobi coś w tej sprawie, bo mpk samo nic nie robi.
Pisałem z nimi w tej sprawie.
|
|
|
![]() |
Jako kierowca autobusu mam całkowicie gdzieś kto wsiada, w jakim stanie, co robi itp. Dlatego dziwię się innym kierowcom że przejmują się takimi rzeczami
|
![]() |
Na pewno kierowca bardzo się przejmie zabraną 100zł premią i upomnieniem. Niestety większość pracowników "najlepszego" przedsiębiorstwa w Polsce ma wywalone na tą robotę, bo nie ma żadnej motywacji finansowej. W MpKa pracuje 60% pod***aczy i lizusów którzy za 10zł sprzedadzą zmiennika. 30% kierowców którzy co najwyżej mogliby jeździć pustą taczką na budowie i 10% normalnych kierowców( z czego 9% to zakład trolejbusowy), którzy muszą tu pracować, bo sytuacja życiowa nie pozwala im na zmianę pracy, a jazda za kółkiem to ich pasja. Dopóki nie zmienią się warunki pracy w tym obozie to takich przypadków będzie więcej. Pozdro
|
![]() |
Pozew przeciwko MPK Lublin art. 23, 24 kodeksu cywilnego plus zadośćuczynienie minimum 10 tys. zl są świadkowie jest nagranie prosta sprawa
|
![]() |
Cham ostatni a nie kierowca autobusu. Kiedyś to był prestiż dla prowadzących autobusy (mundur, czapka numer służbowy, wizytówka) a dzisiaj nie wiadomo kto siedzi za kierownicą zamknięty za parawanem z utrudnionym kontaktem. Kategorycznie typ do zwolnienia z zakazem prowadzenia autobusów na parę lat i na specjalny kurs obsługi i troski o pasażerów. To powinno byc ostrzeżenie dla wszystkich "panów za kierownicą" choc są nieliczni ALE TO NIELICZNI kierowcy z prawdziwego znaczenia. Taka zakała tylko kładzie ciemna plamę na innych, dobrych i to Oni powinni go spałować.
|
|
|
![]() |
W takiej sytuacji tez zlozylbym pozew przeciwko Mpk o umyslne narazenie utraty zdrowia badz zycia. No mogli stac okolo 20 min i pozniej jeszcze 50..... szok i oczywiscie ze domagalbym sie w pozwie o odszkodowanie i o zwolnienie kierowcy dyscyplinarne bo to ludzkie pojecie przekracza......
|
![]() |
O autobus chciał zadbać za który wszyscy płacimy z podatków a tu taka nagonka na kierowce - wstyd mi za was...
|
![]() |
panie kierowco MPK Lublin wstydze sie za pana, dal pan o sobie swiadectwo...wstyd...
|
![]() |
O autobus chciał zadbać za który wszyscy płacimy z podatków a tu taka nagonka na kierowce - wstyd mi za was...To dlaczego MPK nie dba o swoje autobusy oblepiając je reklamami i nie myjąc ich? |
|
|
![]() |
Do karka tez by dzielny kierowca z mpk wyskoczył ? Idę o zaklad że nie.
|
![]() |
Skurczybyk! Jego na mróz!
|
![]() |
Niedawno jeden taki król autobusu dostał ochrzan ode mnie bo aż wyskoczyl ze swojego cieplutkiego miejsca zeby nawrzeszczec na małego chłopca,ktory przytrzymal drzwi dla dobiegającego kolegi!!!
|
![]() |
No niech tylko zobaczę któregoś kozaka z MPK jak rozmawia trzymając telefon w łapie.
|
|
|
![]() |
Panie kierowco, czy swoje dziecko (ośnieżone) też wyprosiłby pan z autobusu?
|
![]() |
Czy osoba do lat 12 w ogóle może pozostawać bez opieki osoby pełnoletniej?
Coś mi się wydaje że nie i całkiem mozliwe że rodzice bardzo sobie przechlapali - sprawa trafi do służb i to może zostać potraktowane jako zaniedbanie rodzicielskie.
A nasze służby to oczywiście patologią się nie zajmują (bo tam można w ryj zarobić), za to bardzo chętnie zajmą się takim przypadkiem.
|
![]() |
O autobus chciał zadbać za który wszyscy płacimy z podatków a tu taka nagonka na kierowce - wstyd mi za was...Nie tylko o autobus, ale też o bezpieczeństwo innych pasażerów. Wlezie taki, którego nikt nie nauczył kultury (a co, nie mógł się otrzepać ze śniegu przed wejściem do autobusu?), naniesie śniegu, na tym śniegu poślizgnie się i połamie jakaś staruszka i skandal gotowy. |
![]() |
Sam jestem kierowcą i wstyd mi za tego oszołoma.
Dla mnie do zwolnienia natychmiast i wilczy bilet na drogę.
Brudnego i smierdzącego bezdomnego pewnie nawet by nie ruszył.
Bohater na dzieciach odreagowuje swoje niepowodzenia.
|
Strona 2 z 9
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.