![]() |
NIECH ŻYJE KUPA!
|
![]() |
NIECH ŻYJE KUPA!
|
![]() |
NIECH ŻYJE KUPA!
|
![]() |
NIECH ŻYJE KUPA!
|
![]() |
NIECH ŻYJE KUPA!
|
![]() |
NIECH ŻYJE KUPA!
|
![]() |
NIECH ŻYJE KUPA!
|
![]() |
NIECH ŻYJE KUPA!
|
![]() |
NIECH ŻYJE KUPA!
|
![]() |
Jakie 1zł na PKP 2, 50 a na PKS 2,00. Na dworcu autobusowym w toalecie jest częściej niż na PKP
|
![]() |
Tu nie chodzi o brak złotówki na toaletę .Cały szkopuł tkwi w kulturze osobistej ,która zanika jak śnieg na wiosnę.
......
|
![]() |
Zamiast w dur.e reklamy zainwestować w kilbel.
|
![]() |
Planowana jest budowa przystanku kolejowego Lublin Zachód. Bez toalet. A wiec sytuacja bedzie podobna. Jeszcze jest czas zeby zmienić projekt inwestycji.Poczekalnia, kasy toalety czy bezpieczny bezpłatny parking to podstawa takiej inwestycji.
|
![]() |
Ja tam wolę sikać na wolnym powietrzu - przyjemniej i bardziej naturalnie.
|
![]() |
to oczywiste |
![]() |
już starożytni rzymianie wiedzieli że,,pekunia non olet" i opodatkowali miejskie latryny
|
![]() |
Żuk tak zadłuża że nawet opłaty za WC musiał wprowadzić. Normalnie żal.
|
![]() |
u nas w Rzeszowie jest nie do pomyślenia by ktoś robił kupę koło dworca czy niczym kundel - lał koło drzewa. Tu chodzi o kulturę osobistą mieszkańców, Niestety jestem zmuszony bywać czasami w Lublinie ale obserwuję prostactwo i ciemnotę na każdym kroku w waszej mieścinie. Wielokrotnie widziałem jak wypizdrzone paniusie robiły kupę za kioskiem a faceci leją gdzie popadnie nawet na oczach innych ludzi. Co za prostacka mieścina !
|
![]() |
chciałbym poinformować że pelaśka która na okrągło kupuje w moim sklepie denaturat /na ul.Kunickiego/ leje normalnie jak facet czyli na stojąco. I leje gdzie popadnie, nawet pod oknem komisariatu policji czyli pod nr 42.
|
![]() |
Polacy to brudasy.
|
Strona 3 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|