![]() |
Czy to ta kretynka co na fotografii?
|
![]() |
NO TAK PEDERASTOW ZNOW CIAGNIE DO KLERU .NIEDOROBKI HOP DO KUPKI
|
![]() |
Pomijając gejów -jeżeli dla tej pani młodzież przynosi,czy też wnosi różne dewiacje,to co ta pani robi na tej uczelni -proponuję zmienic miejsce pracy .
|
![]() |
Będą jakieś testy przed przyjęciem pracownika? Ciekawa jestem jakie??? kompletna bzdura...
|
![]() |
KUL jest coraz bardziej żenujący. Myślałem, że słynne seminaria z wypędzania diabła i leczenia gejów to były ekscesy. Ciekawe co będzie nastepne? Pewnei znowu wyklną Kopernika...
|
![]() |
Homosie wiedzą że mają o co walczyć, przecież gdzie mogą mieć narybek do swoich niecnych figlów jak nie na uczelni gdzie większość stanowią młodzi chłopcy. Biskup Paetz dał przykład jak walczyć o zaspokojenie swoich chuci.
|
![]() |
Jesteś w błędzie na KUL studiuje więcej dziewczynek. Ale lesbijki też moga tutaj uczyć
|
![]() |
Wstyd mi za moja "hulda moder".
Oboje z żona jesteśmy absolwentami tej, kiedyś jakże zacnej uczelni.
Teraz należy się wstydzić za wszystkich bęcwałów tam rządzących.
Jak nie donosiciele, to chorzy z nienawiści do rożnych odmienności.
A może jest to przemyślany sposób na "odstraszanie" IPN od ich akt osobowych?
Bez względu na motywacje ich postępowania jest ono niegodne i uwłaczające
historii KUL.
|
![]() |
Wstydzę sie za Panią z Solidarności jak i za całą uczelnię.
Czyli jest to prawda co mówiła świętej pamięci mija ciotka
Strzeż się świętych, ci ludzie są najgorsi.
Szanowna Pani proponuję, aby Pani wyniosła się z uczelni, najlepiej do odległego lasu
Tam proszę zamieszkać, może jakiś lisek, wilk oczywiście nie gej zechce Panią przelecieć.
Ja bym nie chciał i takiej porąbanej baby w domu bym nie trzymał.
A sam KUL nabierając wody w usta nie wydaje o sobie dobrego świadectwa.
|
![]() |
Jestem gejem i jestem z tego dumny i szczęśliwy.
Niestety codzienne życie przynosi wiele barier, a przecież jestem takim samym człowiekiem jak inni.
Jak ktoś chce o tym pogadać, a może i poznać się przy okazji to piszcie na moje gg 2133356
Pozdrawiam Krzysiek
|
![]() |
HISTORIA TULIPANA czyli JAK PAN TULI PANA:
Zakaz Pedałowania - taki znak w protestach sie pojawiał przekreslając 2 panów! Czy nie lepszym swiatowym rozwiązaniem jest TULIPAN?
KUL zachodzi w głowę o zatrudnianiu tulipanów - brak jest zaś cech takiego tulipana. Skoro pominięto szczegóły, to KZ NSZZ SOLIDARNOŚĆ ORGANISTÓW prowadzący AKADEMIĘ SZTUK CUDOWNYCH (ASC) z Katedrą SŁOWEM MALOWANE i cyklem Z CZEGO ŚMIEJĄ SIE POLACY precyzuje tradycyjny obraz TULIPNA w sutannie:
Do katedry w Lublinie wybrała się babcia.
Słucha z otwartą gębą kazania.
Wraca do domu i szKULić zaczyna wnuczka, że bezboznik!
Wnuczek dociekliwie pyta: dlaczego?
- bo do koscioła nie chodzisz mówił axcelencja!, a wkościele wszystko jest o gej!
- O kej - babciu. poprawia wnuczek.
- Jak axcelencja pedoł, że o gej, to o gej! - wrzeszczy babcia.
Na to wnuczek odpowiada:
- to nie tylko w Unii jest gejowo, ale i w kościele...
- A zebyś wiedzioł! - mówi Babcia.
Rektorem ASC jest *********** *********** , tel. +** *** *** ***.
(PODPISANO: KZ NSZZ SOLIDARNOŚĆ ORGANISTÓW)
|
![]() |
PEDAł ZAZDROSNY TO NAPISAł BO WYDYMAłEM MU BABE HAHHAAHHAHAHAHA POZDRO OD KRZYSIEK 27 |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.