![]() |
Ważne czy wystawiał na to fakturę VAT ?
Jeśli wystawił faktury no to już mamy przykłady całkiem niedawne że to nic takiego
|
![]() |
Ciekawe czy sąd odbierze prawo wykonywania zawodu?
|
![]() |
Do kamieniołomu i jak odpracuje z odsetkami ukradzione pieniądze, to można pomyśleć o zwolnieniu z więzienia.
|
![]() |
Nie odbierze, bo ten gość zdaje się nie jest nawet prawnikiem z wykształcenia, nie mówiąc już o zawodzie prawniczym, także nie ma czago odbierać. Ot, jeszcze jeden "przedsiębiorca" ....
|
![]() |
Jedną z kar powinno być pokazanie tej mordy, tak aby było wiadomo na kogo uważać.
|
![]() |
Może gowniarza nauczą pokory
|
![]() |
SB przegrywa w Strasburgu. Trybunał oddalił skargę na ustawę obniżającą esbeckie emerytury
|
![]() |
Wolne sądy! Konstytucja! ...
|
![]() |
"Obchody 60 rocznicy Rewolucji Październikowej odbiły się w adwokaturze specjalnym echem . Uroczystość tę uczczono między innymi w ten sposób, że powołane zostało koło Towarzystwa Przyjaźni Polsko-Radzieckiej . ! "
|
![]() |
Ten gość nie ma wykształcenia i nic mu nie mogą zrobić dostanie zawiasy i tyle..
|
![]() |
Ten człowiek nie ma nic wspólnego z zawodami prawniczymi. To jest zwykły cwaniak który w swojej bezczelności nazywał swoje pseudo przedsiębiorstwo kancelarią prawną i wvten sposób niszczył renomę prawdziwym uczciwym prawnikom. Mam nadzieję, a po tym co wiem o tym człowieku to jestem w zasadzie pewien, że sprawiedliwość go doscignie i to bardzo szybko.
|
![]() |
Uniewinnią jak Kowalczyka.
Obaj niewinni.
To spisek polityczny.
ŹUK juź poręczy ze swoją bandą
|
![]() |
Miałem z tym typem do czynienia, powinni go zamknąć na długo.
|
![]() |
Jakie prawo wykonywania zawodu??? Nazwał swoją firmę " kancelaria" a tak naprawdę to zwykła firma założona przez osobę bez wykształcenia prawniczego a może jakoiegokolwiek. Artykuł w tytule również wprowadza w błąd. Powinni napisać, że to jest " firma odszkodowawcza".
|
![]() |
Jakiego zawodu-kanciarza, cwaniaka, oszusta? Te profesja nie posiadaja prawa wykonywania zawodu...
|
![]() |
Ale chwast,siedzi przynajmniej?
|
![]() |
Na mocy deregulacji zawodów prawniczych, przeprowadzonej jakiś czas temu, prawo do udzielania porad prawnych uzyskali ludzie, którzy nie mają tytułów radcy lub adwokata. Mogli więc zakładać różnego rodzaju kancelarie prawne, bo prawo im na to pozwala. Pan Tomasz P. nie posiada wykształcenia prawnego, przynamniej w żaden sposób nikomu tego nie udowodnił, a skorzystał jedynie z możliwości jakie daje mu prawo.
Sąd co najwyżej go posadzi, bo odebrać uprawnień nie może, bo zwyczajnie nie ma żadnych uprawnień do odebrania. Dodatkowo facet jest goły i wesoły i nikt pieniędzy nie zobaczy - tego jestem pewien.
|
![]() |
co to za przekręt - przyjżyjcie się kancelarii prawnej która doi publiczne pieniadze z rckik Lublin.......to jest majstersztyk !!!!!!!!!!!!
|
![]() |
Temat prosty jak budowa cepa. Wynajmuje kancelarię prawnicza ale tak naprawdę to nie wiem czy właściciel nie jest hydraulikiem, piekarzem czy kowale, Dlatego informuję ZUS lub inny organ wypłacający pieniądze, że udzieliłem pełnomocnictwa Panu kowalowi ale odzyskaną kasę proszę przesłać na moje konto, a ja temu panu wypłacę prowizję. I dziwnym zbiegiem okoliczności Pan kowal rezygnuje ze zlecenia i podpisania umowy.
|
![]() |
Do paki z nim niech koledzy z celi nim się zajmują. To może przestanie cwaniakowac i piórka mu opadną.
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.