yoy byl spoko!szkoda dla emigrantow!tez sie zlapalem i zaplacilem za 15 dni w ich ostatnie dni,ale nie zaluje za te wszystkie kontakty z pl przez ich *** tv!a jak jest problem dla publicznej tv to niech zorganizuja cos dla ludzi pracujacych poza granicami kraju!uszanowanko niezle wdzianko:)
|
|
Kur.a! Taką fajną TV zamknęli.Znowu z talerzem sat po europie musze sie bujać.
|
|
Oglądałem sporo kanałów było
|
|
Weeb tv nie ruszą :)
|
|
ja odkąd mam tv w internecie - ***s://***inea.pl/superdodatki/dla-ciebie/online-tv to w ógole się nie przejmuje i zawsze mogę sobie odpalić na komputerku
|
|
Zapłaciłeś, zgłoś to w prokuraturze w Lublinie. oni Ci zwrócą wraz z odsetkami i przeproszą.
|
|
na jego miejsce powstała już inna darmowa telewizja online ekranik.net
|
|
ITPV - to ponad 200 kanałów polskich w czym większość w Full HD oraz 4k + Videoteka. Dostępna jest również z UK, DE. Zapraszam Wszystkich chętnych na 12h test całkowicie za darmo!!
Zapraszam na mój profil Fb. „Iptv Polska World” pozdrawiam Wszystkich.
|
|
A taki fajny stream był - płaciłeś parę zł i oglądałeś wyścig/mecz, nie musiałeś kupować 150 dodatkowych kanałów z chamami na 2 lata. Eeechh...
|
|
wp pilot z początku sam transmitował bez licencji a wszyscy się nim tak zachwycają.
ja osobiście korzystam z ***s://internetowa.ws/ i nie narzekam naprawdę.
|
|
A ja polecam ekranik.tv, programy w dobrej jakości, cała gama i w niewielkiej cenie.
|
|
cały czas dobrym wyjściem do legalnych streamów jest vpn jeśli jesteśmy za granica, ***s://***dobryvpn.pl/artykuly/polska-telewizja-online-za-granica-kompletny-poradnik tutaj zresztą można sobie przeczytać wszystko na ten temat
|
|
Ja używam ekranik.tv polskojęzyczne kanały, masa filmów, sport, kanały przyrodnicze, podróżnicze itp
|
|
Najlepsze strona z telewizja internetowa to Hejo.tv
Idealne kanaly w jakosci HD!! Polecam
|
|
ekranik.tv polecam tę telewizję, wszystko śmiga bez zarzutów
|
|
Polecam hejo.tv spora ilość polskojęzycznych programów, wszystko działa poprawnie
|
|
Polecam ekranik.tv masa polskich stacji, wszystko w dobrej jakosci
|
|
Sprawdźcie ekranik.tv stronka dziala naprawdę poprawnie i posiada szeroką listę programową i filmową
|
|
Ja polecam ekranik.tv, dużo kanałów w dobrej jakości, dużo polskich i sportowych.
|
|
Na ***s://megawypas.com jest darmowa telewizja internetowa i bez logowania.
|
Strona 2 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|