![]() |
Ten uniwerek, z jego poziomem naukowym i dydaktycznym to należałoby zlikwidować a nie dawać kasę. Zmarnowane pieniądze. Taka prawda.
|
![]() |
Które miejsce ma UMCS w rankingach międzynarodowych? Okolice Bangladeszu? A w krajowych? Jest coś poniżej? Pytania retoryczne...
|
![]() |
Porażka. Pieniądze w błoto. I jak ten kraj ma się rozwijać? Pełen podziw dla ludzi, którzy mają firmy w tym państwie i je ciągle prowadzą a państwo zabiera im te pieniądze na nierentowne przedsięwzięcia.
|
![]() |
Szkoda drzew
|
![]() |
Do trzech "gości" powyżej:
A może cały Lublin zlikwidować, co się ograniczać do UMCS?
Je**ni malkontenci, co żeście sami skończyli? Zawodówki?
|
![]() |
Po zawodówce łatwiej znaleźć pracę jak po tej pseudouczelni, co doktorek by strzelał do tych co myślą inaczej niż on...
|
![]() |
A gdzie są zieloni, by bronić resztek zieleni na tym terenie? Dalej u drukarza?
|
![]() |
Budzet panstwa kupuje budynek politologii na pl.Litewskim.Budzet panstwa pokrywa koszty budowy nowego budynku politologii.Ciekawe;).
|
![]() |
do tradycyjnie niezadowolonego lubelaka, który pisze "Budzet panstwa kupuje budynek politologii na pl.Litewskim.Budzet panstwa pokrywa koszty budowy nowego budynku politologii.Ciekawe"
Złotko, bo i muzeum i (ta) uczelnia państwowe SOM. To nie autostrada do Poznania....
|
![]() |
Czyli UMSC otrzymał 33% tego co Żydy dostali na jeden cmentarz. Możemy sobie odpowiedzieć co dla obecnej władzy jest priorytetem
Muzeum Kresów Wschodnich na zasiedlenie i na jego urządzenie otrzymali jeszcze mniej bo 1/10
|
![]() |
gdzie się podziały poyeby od "zabetonują wszystko" ??? ej! histerycy !!! jak się buduje blok mieszkalny na kilkadziesiąt metrów to dostajecie ***ca, a jak hektary pójdą pod beton dla umcs to już nie ma problemu ? banda hipokrytów.
|
![]() |
tna puszcze, na opał na zime. |
![]() |
Do komentującego o panach z zawodówek...ja skończyłem jeden z "lepszych" kierunków na tej uczelni i potwierdzam, nie ma po tym dobrej pracy. Teraz będę musiał jechać zarobić za granicę a mogłem to zrobić bez studiów parę lat temu i miałbym już sporo odłożone.
|
![]() |
Odnośnie komentarza o zawodówkach, ja przez szereg lat byłem wykładowcą na UMCS i również uważam, że te 30mln to wyrzucone pieniądze...
|
![]() |
zmarnowane 30 mln
|
![]() |
Hm, kiedyś wojsko hodowało tu świnie i uprawiało marchewkę, była też strzelnica i sporo dziur w ogrodzeniu do wychodzenia na tzw. "lewiznę". No cóż, było minęło, może to i dobrze, ale teraz teren ten przypomina zarośnięty małpi gaj i przydałoby się go trochę uporządkować, nie ważne, czy będzie tu kampus czy też nie.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|