![]() |
Tylko czekać aż pis zakaże zbiórek, bo w końcu nasza służba zdrowia jest najlepsza. Tak jak uparcie walczą niektórzy w WOŚP.
|
![]() |
Zapewniam Cię że "pisiory" też wpłacali też wpłacali na leczene Amelki często bardzo duże pieniądze. Ludzie leczcie się z tej nienawiści, jedni jadą na drugich i odwrotnie. Nawet w takich dawałoby się apolitycznych sprawach jak ratowanie życia dziecka często niekórzy nie mogą się powstrzymać od atakowania ludzi o innych poglądach. Wszyscy, powtarzam wszyscy pomagali jak mogli żeby Amelka wyzdrowiała, ale trochę niesmak pozostaje jak się czyta niekóre komentarze... Kto zechce domyśli się o co tak naprawdę mi chodzi... Pewnych rzeczy po prostu nie wypada.
|
![]() |
Co ma PIS czy PO do ratowania czyjegoś zycia!!! Qrwa maać !!! Wszedzie debile polityke wkleicie!!! Ja też przekazałem pieniążki na leczenie Amelki chociaz jej nie znam. Zdrowiej dziewczynko.
|
![]() |
Gość zjechany co ma PIS i PO DO RATOWANIA ZDROWIA DZIECKA,ano ma gdzie jest minister zdrowia,na pielgrzymce rozdaje pieniądze podatników,przypodobuje się klerowi jaki jest wspaniały katolicki system,państwo które odwraca się od chorego, to bandyckie państwo i nie pieprz pan dyrdymałów
|
![]() |
pis niech nie zakazuje tylko leczy chore dzieci a nie zdrowym jak byk rodzicom za to , że leżą i się rozmnażają dają za darmo po 500+, zgroza, żeby rodrzice chorych żebrali o pieniądze na leczenie. |
![]() |
Wszystkich potrafi połączyć słuszna sprawa. Ludzie którzy pomogli i pomagają są tylko jednej DOBREJ OPCJI. Brunetki - blondynki, miasto-wieś, starsi-młodsi, przedsiębiorcy, urzędnicy, emeryci itd. WSZYSCY SIĘ CIESZĄ!!! SZCZĘSIE RODZICÓW JEST SZCZĘSCIEM LUDZI KTÓRZY NALERZĄ DO JEDNEJ DOBREJ OPCJI.
|
![]() |
A Jąkała Jurcio śpi czy zbiera finans na Woodctock? O tyłek rozbić Tę nasi orkiestrę gdy rodzina musi żebrać na operację a rzekome zebrane miliony przez orkiestrę kiszą się.... tylko gdzie?
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.