![]() |
kto mieczem wojuje od miecza zginie ... kto uważa się za chrześcijanina niech przeczyta i poważnie się zastanowi nad tym-------> Google : " Samobójczy scenariusz dla Polski - amerykańskie bomby atomowe w Polsce. Proroctwo Daniela i apel modlitewny "
|
![]() |
Uderz się w pierś i zaneguj że to co mówisz jest poprawe z samym Tobą!!!!!
|
![]() |
jeden POcisk moździerzowy starczy na tę bandę
|
![]() |
Tylko żeby mi nie było siorbania glutem gdy was wyślą do Iranu czy Afganistanu. Wybraliście taki fach i tyle. Gleba koty!
|
![]() |
Ktoś wierzy w rekrutacje? Do budzetowki?
|
![]() |
przydałyby się takie testy do Straży Miejskiej w Lublinie, a nie pytanie: od kogo pan jest?
|
![]() |
skrzynia drewniana spalenizną nadziewana. tak wygląda ciało po użyciu materisłów wybuchowych
|
![]() |
czy to prawda że w polskiej armii kobiety muszą golić krocze?
|
![]() |
Selekcja dawno sie odbyla na papierze teraz tylko formalnosc dla plecakow i swoich przydupasow ostatnio taka szopka miala miejsce w grudniu dla kandydatow do służby więziennej w lublinie po prostu tam i tu tylko po duzej znajomosci i niech nie mowia ze tak nie jest ani szkola ani era zrobia z plecaka oficera.
|
![]() |
Do Po lak. Chyba nimutka zazdrości z ciebie wychodzi? Nie chcieli nigdzie przyjąć bo nawet w zawodówce było pod górkę? Czy z małolata kardło się nokie 3310 i opinia jest jaka jest? 10 lat temu zdałem taki test w Lublinie i zdałem taki test w Warszawie....
|
![]() |
Biedny suweren
|
![]() |
Mundur tyłko dla panów!!! Tradycyjnie
|
![]() |
Nie chce się pracować, to do armii-taktyka wszystkich cwaniaków
|
![]() |
Obrońcy naszych granic. Juz moge spac spokojnie
|
![]() |
jak można dobrowolnie, z własnej woli iść w kamasze? straceńcy?
|
![]() |
Dziewczyny chłopaki, szacunek. Nie słuchać tych klawiatórowych frajerów piwniczaków co to w życiu nie przebiegli więcej jak 50 metrów do autobusu.
|
![]() |
czy to prawda że w polskiej armii kobiety muszą golić krocze?Komu? |
![]() |
Ci niedoszli "oficerowie" nie prezentuja sie zbyt imponujaco;p PS: takie testy sprawnosci to ja mialem za szeregowego trepa w zasadniczej sluzbie wojskowej a to maja byc oficerowie...żałosne.
|
![]() |
Ci niedoszli "oficerowie" nie prezentuja sie zbyt imponujaco;p PS: takie testy sprawnosci to ja mialem za szeregowego trepa w zasadniczej sluzbie wojskowej a to maja byc oficerowie...żałosne.Ta tylko, ze ten nasz bieg na 3 km byl w pelnym oporzadzeniu z bronia a ci sobie w dresikach i obuwiu sportowym truchtaja hahaha... |
![]() |
Dobra, nazywajcie mnie szowinistą, ale nigdy nie zmienię zdania, że dziewczyny nie powinny biegać z bronią po poligonie, a tym bardziej po polu walki.
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.