![]() |
Mieli nosa, albo chcieli zajarać.
|
![]() |
ale sensacja, co za poje..... y kraj...
|
![]() |
pies ma jednak dobry węch! całe szczęście że złapali tych groźnych przestępców
|
![]() |
Beznadziejny artykuł. Wiadomo, że blanta zawsze pali się na spółę, to już sam temat artykułu jest beznadziejny, ponieważ powinno być "wpadli bo palili jednego papierosa" tak ?? A druga sprawa, to to że rzadko kiedy zdarza się w DW że zdjęcia pasują do artykułu. Fifka to nie skręt!
|
![]() |
ku... mogliby się wziąć za łapanie złodziei a nie chłopaków którzy chcą sobie poprawić humor:)
|
![]() |
paranoja !!! czy ktoś w końcu zrobi coś z tą ustawą, żeby za skręta stawać się przestępcą gdzie tu logika przecież wszyscy wiedzą ze ganja jest mniej szkodliwa od alkoholu, czy My zawsze musimy odstawać od innych państw UE PARANOJA
|
![]() |
Jestem w posiadaniu znacznych ilości środków odurzających. Ich działanie na organizm człowieka objawia się m.in. poprzez zaburzenia w ocenie sytuacji, pogorszenie koordynacji ruchowej, niekiedy napady niekontrolowanej agresji. Używanie tych środków łatwo prowadzi do trwałego uzależnienia. Ponieważ gryzło mnie sumienie, chciałem dobrowolnie poddać się karze i poszedłem z nimi na komisariat. Niestety okazało się że posiadanie dowolnych ilości alkoholu jest legalne, pod warunkiem że jest akcyzowy i że nie pochodzi z kradzieży. |
![]() |
wyraźnie obijają się w robocie.
|
![]() |
to wydarzenie miało miejsce na ulicy Bema w Lubartowie. BŁĄD!
źródło spam
|
![]() |
wiecej info na lubartow 24 . pl
|
![]() |
Policjantom podziękowania od komendanta,komendantowi nagroda,prokuratorowi awans a dodatkowa głupota do sądu by zablokować i przedawnić ważne sprawy związane z aferami. Jeszcze raz gratulacje.
|
![]() |
A obok ciągnęli pewno inni butlę wódy i to było (prawie) zgodne z prawem! Brawo! Wielki sukces lubartowskiej policji! Że też im się chciało... Istnieje jeszcze coś takiego, jak zdrowy rozsądek!
|
![]() |
ŻAL!!! SZOK!! LUDZIE W POLSCE PALĄ JOINTY!! Brawa dla polskiej policji.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|