"ZNP szacuje, że na skutek reformy pracę w całej Polsce straci 37 tys. nauczycieli"----czyli tyle etatów było niepotrzebne?to mozliwe tylko w polsce. dobrze ze ta reforma pozwoli oszczedzic sporo kasy ktora poszłaby na te niepotrzebne etaty
|
|
nie wiem dlaczego jednym z najwazniejszych argumentów przeciw likwidacji gimnazjow jest zwolnienie czesci nauczycieli-mnie mało to kogo obchodzi, poza samymi nauczycielami, moga pracowac w innych miejscach. chyba zapomniano ze szkoła jest po to zeby w niej uczyc!!!!!!!!
|
|
Najgorzej, jak takie nieuki jak ty zabierają głos w sprawie, którą znają tylko z przekazów posłusznych władzy mediów. Kolejny głąb się odezwał. |
|
To że notariusz podpisze to było pewne . Ten cały taniec że niby się waha to tylko zmyla. A co do reformy to uwazam że robi się ja w bardzo szybkim tempie . Na dzień dzisiejszy tak naprawdę wiadomo tylko tyle że likwidują gimnazja ale nie wiadomo już np. czego będą się uczyć od 1 września uczniowie 7 klasy . Wszak zamknęli pewien cykl szkoły podstawowej. I co? kontynuacja ale czego ?Jeszcze jedno pytanie , mamy bardzo ale to bardzo dobre układy z unia europejska , w moim mieście dostali kupę kasy na ocieplenie budynków gimnazjów . I co teraz z ta kasa? Wszak to były pieniądze na konkretne projekty. A jeśli jest tam małymi literami to co ? Obawiam się że takich niespodzianek jest jeszcze sporo I to mnie najbardziej wkurza. Jak zwykle to my podatnicy za wszystkie te reformatorskie zapedy polityków zapłacimy. Jak zwykle !!!!
|
|
Pseudoreforma. Zobaczycie rodzice jakie to kształcące gdy wasz 7 latek będzie z 15latkiem z jakiejś patologicznej rodzinki
|
|
Super ze gimnazja zlikwidowane
|
|
Kiedys bylo 8 klas bylo lepiej byla i wiedza i bezpieczeństwo wiec super ze wracamy do tego co bylo gimnazja testy to niedobre bylo dla naszych dzieci w tak młodym wieku testy i zmiana szkoły.W końcu jest zmienione na lepiej
|
|
Do szkoły było chyba mocno pod górkę i pod wiatr, więc polszczyzna (i chyba nie tylko ona) nie jest twoją mocną stroną. Taki jest poziom wielu zwolenników "reformy". Nakarmieni frazesami powtarzają je jak prawdę objawioną. A jak będzie naprawdę? Bóg raczy wiedzieć, bo pani minister chyba nie wie. Słuchałem jej dywagacji dzisiaj i ręce mi opadły. Żadnych konkretów - tylko hasła, ogólniki i zaklinanie rzeczywistości. |
|
Bardzo dobrze
|
|
z 8+4 cieszą się rodzice i nauczyciele podstawówek oraz szkół średnich
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|