![]() |
Dobry prezydent,i dobre decyzje. Hejt pisuarów widać z daleka. Czarnecki by to nożem odciął ,taki żarcik.
|
![]() |
Jeżeli tylko dadzą zgodę pożegnacie jakikolwiek teren zielony i górki ,będzie tak zielono jak przed górkami ,czyli blok na bloku.
|
![]() |
Tak dla rozwoju Lubina! Nie można już patrzeć na ten syf i meneli na górkach, aż strach tam dzieci puszczać
|
![]() |
Szykuje się dziś kolejny pracowity dzień dla pracowników Agencji PR wynajętej przez zuk&developers investment.
|
|
|
![]() |
A skąd ta obawa przed refernum? Dajmy ludziom zagłosować, jestem na tak
|
![]() |
Zunio nie waha się wydać 500.000 po to, żeby ten przekręt 700-lecia (który tak czy owak zostanie dopchnięty) nie wyglądał na to, czym jest w rzeczywistości, czyli ordynarnym skokiem na kasę kosztem zieleni i wszystkich mieszkańców.
|
![]() |
propozycja pytania referendalnego: "czy jesteś za dalszym betonowaniem miasta i uPOważniasz radnych miejskich do każdej zmiany planu zagosPOdarowania przestrzennego w celu realizacji niezasPOkojonych apetytów deweloperów? "Ich nie trzeba już uPOważniać - ludziska oddali głosy na Komitet Developerskich Marionetek mając chyba świadomość, z czym to się wiąże. Nie szkoda mi Koziogrodzian - ja już dawno dałam stąd dyla i nie żałuję :-DDDD |
![]() |
hahaha pisi troll sam siebie cytuje i sam sobie odpowiada, co za błazen skończony :)propozycja pytania referendalnego: "czy jesteś za dalszym betonowaniem miasta i uPOważniasz radnych miejskich do każdej zmiany planu zagosPOdarowania przestrzennego w celu realizacji niezasPOkojonych apetytów deweloperów? "Ich nie trzeba już uPOważniać - ludziska oddali głosy na Komitet Developerskich Marionetek mając chyba świadomość, z czym to się wiąże. Nie szkoda mi Koziogrodzian - ja już dawno dałam stąd dyla i nie żałuję :-DDDD |
|
|
![]() |
Już można projektować nowe bloki. Na wybory nie można zmobilizować 30%. Referendum Żuka to wybieg, chcieliście to macie!Lubelski ciemny lud łyka zuczkową propagandę jak pelikany. Sprawa była przesądzona w momencie, kiedy cwaniak kupił Górki, reszta to teatrzyk dla gawiedzi. Mam nadzieję, że ktoś zaskarży to do UE - w ten sposób może da się odwlec dewastację do czasu, aż ceny mieskzań spadną poniżej progu opłacalności i cwaniaki zostaną z ręką w nocniku. |
![]() |
Fabryki budować, domy. Ludzie pracować nie majom gdzie a oni na ptaszkiem będą się urzalać. Jak chcą ekolodzy zielni to niech se do lasu jadą. Gdyby lublinianie byli mądrzejsi i innego prezydenta wybrali to by byłby dostatek. Teraz jak Polską rządzą dobrzy ludzie to i dostatetek jest.Ludzie pracować nie "majom" gdzie Polską rządzą dobrzy(!?) ludzie to i dostatetek jest. Zaprzeczasz sam sobie. Twój iloraz inteligencji jest mniejszy niż temperatura za oknem |
![]() |
Szykuje się dziś kolejny pracowity dzień dla pracowników Agencji PR wynajętej przez zuk&developers investment.Przecież wy w centrali nie boicie sie konkurencji bo jak mawia prezes macie monopol na prawde. |
![]() |
Gdyby referendum mogło coś zmienić, to nigdy nie zostałoby ogłoszone. Kombinator 700-lecia deweloperowi krzywdy uczynić nie POzwoli.
|
|
|
![]() |
każdy mądry człek pójdzie i zagłosuje za opcją zabudowa+park, bo oczywistym jest, że dla zwykłego mieszkańca lepszy 70ha park w sąsiedztwie ładnych nowych bloków od 100ha zaśmieconego ścierniska z którego korzysta garstka ludzi i nikt więcej
|
![]() |
To pytanie nie oddaje istoty planowanych zmian. Zgodnie z obowiązującym planem nie można zabudować wspomnianych 30 ha z tak dużą intensywnością jak w przypadku mieszkaniówki.
Ponad to zapis "przy zachowaniu cennych przyrodniczo walorów" jest daleki od realności. Czy zabudowując tak znaczny fragment Górek z intensywnymi pracami budowlanymi uda się cokolwiek zachować.
Uważam że treść pytania powinna być skonsultowana ze wszystkimi stronami biorącymi udział w dyskusji.
|
![]() |
Gdyby referendum mogło coś zmienić, to nigdy nie zostałoby ogłoszone. Kombinator 700-lecia deweloperowi krzywdy uczynić nie POzwoli.Przecież rąbiemy cie pisoski podnóżku ile wlezie - ile trolli dziś zatrudni pisowska bojówka bo ci sie klawiatura przegrzewa. |
![]() |
To po cholerę piszesz głupotypropozycja pytania referendalnego: "czy jesteś za dalszym betonowaniem miasta i uPOważniasz radnych miejskich do każdej zmiany planu zagosPOdarowania przestrzennego w celu realizacji niezasPOkojonych apetytów deweloperów? "Ich nie trzeba już uPOważniać - ludziska oddali głosy na Komitet Developerskich Marionetek mając chyba świadomość, z czym to się wiąże. Nie szkoda mi Koziogrodzian - ja już dawno dałam stąd dyla i nie żałuję :-DDDD |
|
|
![]() |
referndum to marnowanie naszych pieniedzy, mieszkańcy już podjęli decyzji w panelu obywatelskim, że chcemy ZERO ZABUDOWY
|
![]() |
Dostatek? Szastanie kasą i zadłużanie po uszy. Prawdy dowiemy się jak pogonimy podłą zmianę, która jedyne, co potrafi to psuć.
|
![]() |
Dostatek? Szastanie kasą i zadłużanie po uszy. Prawdy dowiemy się jak pogonimy podłą zmianę, która jedyne, co potrafi to psuć.
|
![]() |
Czy jesteś za zabudową górek i postawieniem tam bloków oraz oddaniem resztek terenu pod park?
|
Strona 2 z 13
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.