![]() |
Gdzie jest napisane ze jest z Pisu? Poza tym rok przed nią bardzo ciężkiej mozolnej pracy . Kto nie pracował nigdy w muzealnictwie ten niech trochę sie zorientuje zanim zacznie oceniać. Wystarczy skatalogować co sie posiada , doprowadzić do ładu dokumentacje, ustawić załogę. To praca mało widoczna i ewolucyjna a co niektórzy tutaj chcą od razu niemożliwego .
|
![]() |
Dyrektorem powinna zostać pani Pakuła bo zna się na wszystkim najlepiej no i co najważniejsze rekomendację pana Koconia ma w każdej dziedzinie pewną |
![]() |
Pozytywną rekomendację wystawił jej Tadeusz Kocoń . Ten sam Kocoń , którego w wyniku referendum wywalili z Janowca , gdzie próbował być wójtem . Ja się pytam kiedy ci lawiranci i cwaniaki zostaną wyautowani na zawsze z państwowych posad ???? Do pracy fizycznej zagonić tych darmozjadów !!!!!!
|
![]() |
Do referendum poszli w większości przekupieni kloszardzi i ludzie nieświadomi kogo mieli za wójta. Teraz za to mają raj na ziemi hyhy
|
![]() |
To sporo tych kloszardów jest w Janowcu:))))) panie Linda
|
![]() |
Dajcie kobiecie pracować i wykazać się. Przejmuje oddział z grupą dobrych pracowników. Coś, co inni chcieli spisać na straty. Zniszczyć tak wspaniałe miejsce, które zasługuje na uwagę. Nawet ze względu na to, jaką rangę posiada. Wszystko przed nami. Nie liczą się według mnie kto jest z jakiej partii,a jak pracuje. A nowa dyrekcja zrobi wiele dla tego miejsca! Gratuluję!
|
![]() |
Oj fajna - piękna i mądra, a w dodatku skromna i pracowita. Rozwódka. Bardzo za nią tęsknimy. Była doskonałym dyrektorem Muzeum Zamek w Janowcu. Niestety pani Zadura - platformiana lejdi, bała się konkurencji i pozbyła się naszej szefowej. Zamek do dziś na tym cierpi. Za czasów Honoraty muzeum kwitło. Dziś jest cieniem tego, co było tam jeszcze dwa lata temu. Puławy zyskały świetnego fachowca. Warto pamiętać, że Honorota jak mało kto może poszczycić się tytułem kustosza |
![]() |
Nowa dyrektor rozkręci i puławskie muzeum wiecznie spychane przez tamtą panią. Pani Honrata ma wiedzę i doświadczenie, w muzeum pracuje kilka naprawdę mądrych osób. Życzę sukcesów! |
![]() |
Myślę, że jeszcze rozmiar biustu tej pani powinni zdradzić komentujący.
|
![]() |
Kolejna dobra zmiana, po numerze ze Śliwińskim nic się nie nauczył Grobel. Aż się prosi o odwołanie...
|
![]() |
Ten Grobel niech już idzie na emeryturę, bo traci miasto i ludzie. Niech też zabierze z sobą Koconia.
Po przegranym konkursie P.Śliwińskiego i jego mianowaniu na dyrektora D.CH. nie mam zaufania do tej ekipy. Te mianowania są zgodne z prawem, ale są podłe moralnie, niegodne uczciwego człowieka !!!!
W ten sposób zrobiono krzywdę tej Pani, a życie i czas zweryfikuje jej zdolności.
|
![]() |
Co za arogancja władzy, nie zachowują żadnych pozorów. Jeden koleś poradził drugiemu swoja znajomą na dyrektora.
To jest demokracja i transparentność wyboru. A gdzie szacunek dla innych ludzi i takie coś jak uczciwość. Co na to mieszkańcy Puław.
|
![]() |
Jeżeli to prawda, to jak można pokazywać się w Puławach.
|
![]() |
Mieszkańcy Puław sa zadowoleni ze trafiło na panią Honoratę:) powodzenia
|
![]() |
Mieszkańcy czy wyborcy pisu? Bo ja nie jestem zadowolona, że wybrano panią mocno, ale to mocno powiązaną politycznie (chyba tylko) z pisowskim wiceprezydentem.
|
![]() |
Jedyny udany dla Puław przeszczep z Janowca, bo reszta to wstyd dla naszego miasta
|
![]() |
Jest jeden problem przeszczep może się nie przyjąć.
|
![]() |
Dziwił mnie numer prawicy puławskiej ze śliwińskim, że pis na to poszedł. Teraz kiedy pis obsadził swoją Panią dyrektorski etat w muzeum - wyszedl cały układ. Zagarnęli puławską kulturę !!! Tylko
współczuć tej biednej kobiecie, stanie się pośmiwiskiem Puław.
|
![]() |
To jakaś polityczna granda! Ta kobieta rozłożyła organizacyjnie i moralnie Zamek w Janowcu, a teraz będzie bawić się w muzeum w Puławach. Litości!!!
|
![]() |
To na dyrektora muzeum nie obowiązuje konkurs? Coś się nagle w prawie (i sprawiedliwości) zmieniło?
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.