Nie ma powodu do zastanawiania się , czy nazwać p. Maja prezydentem, czy też nie , bo w wyborach demokratycznych został On wybrany na PREZYDENTA Puław i już wtedy zasłużył sobie na to stanowisko. Śledząc poczynania p. Prezydenta większość pozytywnie ocenia Jego działalność. WIELU ma inne zdanie, ale tak jest w demokracji! Nie wszyscy są zadowoleni.Prawda jest taka że co nie zrobi prezydent Maj zostanie to zhejtowane. I tak zle i tak niedobrze To już się staje niedorzeczne.Zeby Pana Maja nazywać Prezydentem to On sam musi sobie na to zasłużyć ,jak na razie jest dla wielu Puławskim Dyzmą niestety :-(
![]() |
|
![]() |
a to jeszcze przed wyborem sobie nie zasłużył? Jesli tak tak to słaboNie ma powodu do zastanawiania się , czy nazwać p. Maja prezydentem, czy też nie , bo w wyborach demokratycznych został On wybrany na PREZYDENTA Puław i już wtedy zasłużył sobie na to stanowisko. Śledząc poczynania p. Prezydenta większość pozytywnie ocenia Jego działalność. WIELU ma inne zdanie, ale tak jest w demokracji! Nie wszyscy są zadowoleni.Prawda jest taka że co nie zrobi prezydent Maj zostanie to zhejtowane. I tak zle i tak niedobrze To już się staje niedorzeczne.Zeby Pana Maja nazywać Prezydentem to On sam musi sobie na to zasłużyć ,jak na razie jest dla wielu Puławskim Dyzmą niestety :-( |
![]() |
Szabłowski - mistrz kłamstw, aktor pierwsza klasa!!!
|
![]() |
Dobrze że tego grobla już nie ma
|
|
|
![]() |
Pana Szabłowskiego poznałem w ramach mojej "przygody" z Lubelskim Ośrodkiem Samopomocy, w którym prezesował (obecnie wiceprezesuje). Dał mi się poznać, co smutne, jako osoba niekompetentna i nieuczciwa. Przykre, że polityczne konszachty windują takie osoby na eksponowane stanowiska publiczne.
|
Strona 5 z 5
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.