![]() |
Dobra decyzja.
|
![]() |
Odszedl genialny muzyk i kompozytor. Wielka strata dla Polski. Panie Burmistrzu bardzo dobra inicjatywa. Pan Lipko był związany z Kazimierzem. Miał też dla Miasteczka swoje zasługi.
|
![]() |
W środę wszyscy Lubelacy bądźmy razem, pożegnajmy wspólnie Mistrza!
|
![]() |
Reklamę dobrali całodobowe usługi pogrzebowe ☹️
|
![]() |
Mieszkał przy Słonecznej ma dawnej ziemi rodziny Tarłowskich.
|
![]() |
No tak, już miasteczko chce odcinać kupony promocyjne.
|
![]() |
Nie lubiłem go i tak zostanie już
|
![]() |
Popieram należy się temu Panu.
|
![]() |
''wiedziałem, że miał poważne problemy ze zdrowiem, ale nie przypuszczałem, że to się tak skończy'' jeśli to cytat, to idiotyczna wypowiedź.
|
![]() |
Pół wyłożeniu płytami wąwozu to już lepiej niech Pan Burmistrz nie wpada na żadne swietne pomysły.
|
![]() |
Bardzo dobrze. Był świetnym muzykiem, dobrym człowiekiem i kochał Kazimierz.
|
![]() |
coś szybka decyzja i bez zapytania innych! nie poczekać to co do pogrzebu i zobaczyć jaki będzie i czy z księdzem?
|
![]() |
Pierwszy obrazek pojawił się w mojej głowie gdy w pracy koledzy powiedzieli mi że nie żyje to końcówka lat siedemdziesiątych i On siedzący na murku przy nieistniejącej już "Esterce" Niewielu Go wtedy kojarzyło kim jest. Nie jest ważne czy z księdzem czy bez, czy Go ktoś lubił czy nie, odszedł Ktoś Kto zostawił po sobie wielką spuściznę. Nie całkiem Umarł... może Romuald siedzący na murku byłby fajnym pomysłem na pamięć o nim?
|
![]() |
Romek był obecny w Kazimierzu to fakt, uśmiechnięty, życzliwy i co ważne nie zadzierał nosa ? Normalny gość . Więc uważam, że trzeba go upamiętnić.
|
![]() |
A nie można było za życia uczcić, tylko czekać do śmierci? Trochę to idiotyczne podejście. Czemu nie za życia? Kazimierz nie ma szczęścia do władz... A wypowiedź faktycznie niezbyt mądra.
|
![]() |
Mam tylko takie życzenie do ludzi negatywnie wypowiadających się o artykule czy samym Panu Romualdzie dla mnie osobiście to wspomnienia i mile lata dzięki napisanym przez niego niezapomnianym utworom. Ludzie uszanujmy kogoś kto zrobił coś dla polskiej muzyki i nie wstydził się gdzie się urodził. Uważam że był normalnym człowiekiem który miał swój styl. Uszanujmy to. A wszystkich internetowych troli proszę o chwilę zastanowienia się nad czym, po co i do kogo piją.
|
![]() |
coś szybka decyzja i bez zapytania innych! nie poczekać to co do pogrzebu i zobaczyć jaki będzie i czy z księdzem?Zmarł w nocy z czwartek na piątek więc kiedy wg ciebie miałby zostać pochowany? Za miesiąc? Za pół roku? A z tym księdzem to całkiem do. ebałeś,... |
![]() |
i bardzo małą emeryturę ... oczywiście
|
![]() |
To po co piszesz?
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.