![]() |
Czy komuś udało się pokonać ten "parszywy" zakręt? Nie piszę się o tysiącach kierowców, którzy "nie stracili panowania" a tylko o kilku "mistrzów prostej", którzy nie potrafią pokonać delikatnego łuku.
|
![]() |
Tam musi być wielki czakram, powiadam wam
|
![]() |
Czy ten zakręt jest oznaczony jako niebezpieczny? Jeżeli nie - to może o tym pomyśleć. Jeżeli zaś tak - to wiadomo czyja wtedy jest wina.
|
![]() |
"Kierowca za spowodowanie kolizji został ukarany przez policję mandatem"-Ten mandat od bohaterskiej i pomocnej Policji to na pocieszenie dla tego kierowcy?!Kolizja z czym z drzewem?!Żaden użytkownik drogi nie ucierpiał w tym zdarzeniu ani nie utracił mienia?!Brawo Policja!!!
|
![]() |
Jak jest ograniczenie prędkości do 70 km to trzeba tyle jechać i nie bedzie się "prostowało" zakrętów
|
![]() |
RĘCE OPADAJA- czytaj ze zrozumieniem. Autem podróżowalo 2 osoby , więc gość spowodował zagrożenie i stąd mandat .
|
![]() |
Rano też tam był wypadek?
|
![]() |
Rano przed 6-tą też były dwa potluczone samochody.
|
![]() |
"Jak jest ograniczenie prędkości do 70 km to trzeba tyle jechać" - bzdura. To jest prędkość maksymalna w dobrych warunkach. Jak jest ślisko, noc, duży ruch - trzeba jechać jeszcze wolniej.
|
![]() |
Jak jest ograniczenie prędkości do 70 km to trzeba tyle jechać i nie bedzie się "prostowało" zakrętówTo tylko oznacza, że jest mandat a jechanie szybciej, jeśli złapią. Liczba wypadków świadcy o współwinie zarządcy/właściciela drogi - jak dotąd są zupełnie bezkarni w sych działaniach: możesz używać drogi wg NASZYCH ZASAD, ale i tak niczego nie gwarantujemy. |
![]() |
Czy komuś udało się pokonać ten "parszywy" zakręt? Nie piszę się o tysiącach kierowców, którzy "nie stracili panowania" a tylko o kilku "mistrzów prostej", którzy nie potrafią pokonać delikatnego łuku.Kolejny mądrzejszy niż piękniejszy- uważaj, żebyś czasem ty nie wyleciał na jakimś parszywym zakręcie. Nie przyszło ci do głowy, że coś tam musi być nie tak, skoro od kilku tygodni prawie codziennie jest tam wypadek, a nawet czasem po kilka dziennie. A policja zamiast pisać mandaty kierowcom może by się zainteresowała co jest prawdziwą przyczyną tych wypadków- ja podejrzewam, że coś się mogło wylać z którejś śmieciarki wizącej śmieci na wysypisko. Więc może wypadałoby zrobić badania przyczepności i posprzątać to dziadostwo, zanim kolejna osoba tam się zabije |
![]() |
Pokonuje te trasę dwa razy na tydzień. Dziwi mnie, że tam są wypadki... chyba w stronę Dęblina te wszystkie samochody się rozbijają? Może faktycznie coś z nawierzchnia
|
![]() |
Redaktorze, wypadek czy kolizja? W myśl przepisów znaczenie jest ogromne :)
|
![]() |
PANIE Doctor, zrób sobie badanie głowy skoro myślisz że Policja bada stan nawierzchni, chyba organoleptycznie.Może jeszcze zbada stan Twojego umysłu
Następny uczony się znalazł
|
![]() |
Z tej smieciary z bio to u nas po wizycie na parkingu zostaje cuchnaca plama i szlaczek przez całą drogę, ale chyba zanim dojedzie do wysypiska to wszystko zgubi po drodze, chyba.
|
![]() |
Co wy tak tracita panowanie? Nie czaję. Sami niedzielni kierowcy....
|
![]() |
Jak barany jeźdźą jak wariaty to zawsze będą tam kolizje czy wypadki. Jak tam jeżdze kilka razy w tygodniu i nigdy nie miałem żadnej sytuacji zagrożenia. Tylko starczy dobrać predkość do panujących warunków drogowych i nic nie będzie. Jak zasówają to tylko cieszą sie blacharze samochodowi. Dziwne jest to że w tym miejscu mają TYLKO mieszkańcy powiatu puławskiego.
|
![]() |
Masz racje niedzielni kierowcy. Jeżdzę tamtędy codziennie z Gołębia do Puław z mały dzieckiem i nigdy ne miałam wypadku. Ale sama widziałam kilka samochodów uszkodzonych. Nie wiem dlaczego tak jest ale wiem napewno brawura i pośpiech jest przyczyna tych zdarzeń. Dlatego zwolnijcie pa pa
|
![]() |
a tyle samochodów przejechało ...
|
![]() |
Ludzie jedzcie wolniej bo strach tamtędy przyjeżdżać i oznakujcie to bardziej
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.