![]() |
Dobra zmiana naiwny narodzie. Tak naobiecywał wam poseł Szulowski i minister Małgosia, a teraz wypinają się pewną częścią ciała. Gratuluję wyborcom.
|
![]() |
Dobra zmiana naiwny narodzie. Tak naobiecywał wam poseł Szulowski i minister Małgosia, a teraz wypinają się pewną częścią ciała. Gratuluję wyborcom.Kto dba o wyborców.Grunt oni mają dobre koryta.Tego naszego posła jeszcze nie widziałam na mównicy sejmowej.Czyżby miał tremę . |
![]() |
No i w PiSdu poszedł PKS.
|
![]() |
Sytuacja w puławskim PKSie nie jest nowa. Trwa od kilku lat. A kto rządził przez ostatnie 8 lat jak nie PO? Kto był Ministrem Skarbu z ramienia PO pochodzącym z Puław? Co przez kilka lat zrobił pan minister z Puław ws PKSu? Nie można o tym zapominać!
|
![]() |
PIS powinien znacjonalizować busiarzy i przywrócić PKSy...
|
![]() |
Naiwniacy. Myśleli, że PiS będzie inaczej rządził. PiS teraz zajęty jest czyszczeniem sobie drogi do koryta. Po wyborach wszystkich naiwniaków ma w miejscu, gdzie kończy się kość ogonowa.
|
![]() |
dobra zmiana!! dali radę !!
|
![]() |
Kto dba o wyborców.Grunt oni mają dobre koryta.Tego naszego posła jeszcze nie widziałam na mównicy sejmowej.Czyżby miał tremę .To źle patrzyłaś, bo mówił i to nawet kilka razy. Sprawdzaj rzetelniej :)) |
![]() |
PIS powinien znacjonalizować busiarzy i przywrócić PKSy...Założę się że to Hi...r napisał,on jako ostatni zamknie drzwi |
![]() |
Rozmotowali to jak PGR
|
![]() |
I co panowie związkowcy? Wybraliście PiS i wam pomogli.... Jak widać teraz nie liczy się kto ma władze, tylko pieniądz. Kapitalizm to kapitalizm i jak widac na kapitalizm nawet PiS nie dopomoże. Zysku nie ma (pieniędzy) więc was zaorają, bez względu na to kto rządzi - czy to PO czy PiS...
|
![]() |
Rozmotowali to jak PGRWiecie co mnie śmieszy? Że jak były strajki w 80-tym to latali drąc się "Solidarność". Może nie wszyscy, ale na pewno w jakiejś części byli wśród nich ci, którzy teraz płaczą w PKS-ie. Na co liczyliście obalając socjalizm? Że kapitalizm będzie magicznie sprawiał, że zakład będzie w nieskończoność istniał? Nie panowie. Teraz jest konkurencja, a nie jeden bezkonkurencyjny PKS jak w PRL-u. Ta konkurencja was wykończyła oraz to, że nie potrafiliście z nią walczyć. A teraz płaczecie.... Powiem tak - trza było nie latać w 80-tych latach i nie drzeć się "Solidarność".... skoro tak wam teraz szkoda PRL-u (PKS-u). |
![]() |
Wasz minister niejaki Karpiński podpisał decyzję o likwidacji PKS. Podziękujcie mu za to, chociaż on ma Was teraz w d....ie na najbliższe 4 lata.
|
![]() |
PKS Puławy to nie tylko tabor, pracownicy, dworzec, ale także pasażerowie. Przypominam, że kierowcy sami zgotowali sobie taki los.
Często kierowcy palili papierosy w czasie jazdy. Podam dwa przykłady. Kierowca palił papierosy w czasie jazdy w autobusie relacji Lublin - Puławy (jechałem z Nałęczowa godz.19.13 do Puław dnia 08.04.2009 r.)*
Kierowca, w busie PKS-u relacji Lublin - Puławy od miejscowości Jastków zaczął palić papierosy (jechałem z Lublina godz. 13.00 dnia 06.07.2012 r.)* Na dodatek kierowca ten pokazał mi środkowy palec, tak się odgrażał, bo śmiałem mu zwrócić uwagę dlaczego pali papierosy w czasie jazdy. Zapłaciłem za bilet i co dostałem w zamian. Wysiadłem cały roztrzęsiony i zdenerwowany.
Od tej pory nie jeżdżę PKS-em Puławy. Dziękuję za taką ofertę. Nigdy więcej!
*przytoczone przykłady na podstawie autentycznych zdarzeń. Zgłosiłem te przypadki dyrekcji PKS Puławy. Dodatkowo drugi udokumentowany mam na nagraniu na dyktafonie.
|
![]() |
uwielbiam tę pastę
|
![]() |
PKS Puławy to nie tylko tabor, pracownicy, dworzec, ale także pasażerowie. Przypominam, że kierowcy sami zgotowali sobie taki los. Często kierowcy palili papierosy w czasie jazdy. Podam dwa przykłady. Kierowca palił papierosy w czasie jazdy w autobusie relacji Lublin - Puławy (jechałem z Nałęczowa godz.19.13 do Puław dnia 08.04.2009 r.)* Kierowca, w busie PKS-u relacji Lublin - Puławy od miejscowości Jastków zaczął palić papierosy (jechałem z Lublina godz. 13.00 dnia 06.07.2012 r.)* Na dodatek kierowca ten pokazał mi środkowy palec, tak się odgrażał, bo śmiałem mu zwrócić uwagę dlaczego pali papierosy w czasie jazdy. Zapłaciłem za bilet i co dostałem w zamian. Wysiadłem cały roztrzęsiony i zdenerwowany. Od tej pory nie jeżdżę PKS-em Puławy. Dziękuję za taką ofertę. Nigdy więcej! *przytoczone przykłady na podstawie autentycznych zdarzeń. Zgłosiłem te przypadki dyrekcji PKS Puławy. Dodatkowo drugi udokumentowany mam na nagraniu na dyktafonie.Fakt, to tylko przykład, ale ciemnota z PKS-u sama zgotowała sobie ten los. Przyzwyczaili się latami do monopolu w tak wielkim stopniu, że chyba zapomnieli, że jest konkurencja. Tak bardzo uwierzyli w swoją wielką bezkonkurencyjność, że w du*** mieli niezadowolenie klientó np. na palenie w autobusie. Mają za swoje debile.... Tak - to tacy kierowcy zrazili klientów takim przykładowym postępowaniem. Przyczyniliśta się do tej upadłości jełopy a teraz mata za swoje. Klient idzie tam, gdzie mu nie śmierdzi w autobusie. Myśleliście, że przyjemniejest wąchac smród? A teraz pozamiatane. Miałeś chamie złoty róg... |
![]() |
>Dobrze w domu dobrze w lesie a najlepiej w pekaesie!
|
![]() |
Chciałbym wszystkim przypomnieć że to za rządów PO Puławski PKS otrzymał dotacje z której zarządzający tą firmą nie potrafili mądrze skorzystać a teraz płacz i lament a co do tego nagrywacza to pewnie z PiS w tej formacji nagrywanie jest na topie
|
![]() |
dostały też dotacje od miasta Ryki
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.