![]() |
dojazdówka..
|
![]() |
lewy przód w oplu to dojazdówka - pewnie troszkę za szybko na dojazdówce się pojechało
|
![]() |
opona dobiegała dziesięciu lat co najmniej ... dobre opony same z siebie nie pękają.
szkoda VW bo on był przypadkowym uczestnikiem głupoty i sknerstwa kierowcy opla.
|
![]() |
Tak kończą mistrzowie kierownicy na spróchniałych kapciach mistrz jedzie taką furą więc wszystkich wyprzedza...
|
|
|
![]() |
"opona dobiegała dziesięciu lat co najmniej ... dobre opony same z siebie nie pękają"
Na tej samej trasie 2-3 lata temu zdarzył się wypadek w którym pękła NOWA opona. I co, znaFco?
|
![]() |
Pęknięta guma to dopiero początek kłopotów.
|
![]() |
byłeś na miejscu?
|
![]() |
Pismaki wypisujecie takie bzdury aż się niechce czytać...
|
|
|
![]() |
Ciekawe ile na liczniku miał ten "mistrz" z opla na dojazdówce ,raczej więcej niż 70km/h.
|
![]() |
Dodatkowo nikt mu pewnie nie powiedział że dojazdówki w aucie z przednim napędem nie zakłada się na przednią oś ,bo z reguły ma mniejszą średnicę i można rozwalić mechanizm różnicowy.
|
![]() |
Widzialem to zdarzenie, kierowca opla jechal okolo 200 km/h
|
![]() |
Nic innego - debil. Na dojazdówce i na osi kierowanej... tak to się właśnie kończy.
|
|
|
![]() |
znając życie policjanci za spowodowanie wypadku od razu wplepili mandat 500 zł...
|
![]() |
Ciekawe... Chyba tylko przy zaspawanym dyfrze. |
![]() |
Szkoda że nie był to konus stara morda która pluje jadem i wyzywa innych od bandyckie mord
|
![]() |
ja ***e.. i znowu fachowcy rozkminili przyczyny wypadku.. *** ludzie. dajcie spokój .
|
|
|
![]() |
MAasz rację, te żółte naklejki 60, nie zakładać na przednią oś, są dla frajerów !! To i tak wian drogowców !! |
![]() |
Ja bym na miejscu właściciela podał do sądu producęta tej opony, Z dobrym papugą duże odszkodowanie jak w banku!
|
![]() |
pewnie na separator najaechał..
|
![]() |
Czyli nie pękła opona, lecz dojazdówka. Z drugiej strony sam nie wiedziałem, że jest limit na dojazdówce. Ja mam w Oplu opony do 180kmh. Maksymalnie jadę 140-150.
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.