Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
swołocz
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
bestialstwo!!! jak tak można traktować stworzenia!!! mam nadzieję, że znajdą sprawcę/sprawców
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
smiec jakis to robi
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Qrwa kto tak robi?????
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
byłoby 500+ na zwierzaka to nie byłoby ich zabijania
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Powinna być jedna str. internetowa do rejestracji wszystkich zwierząt, info o szczepieniach, chorobach, polowaniach, obecności dzikich na drogach, itp. Także zgłaszanie zwierząt w okolicy, w sąsiedztwie, opisanie. Dla własnego foto na wypadek zgubienia czy oferty handlowej, niestety nic takiego niema, plus apka na podobieństwo dawnej ,,Tablicy". A do likwidacji to tak jak dawniej był hycel, człowiek który wyłapywał zwierzęta chore, grożne, zdziczałe, także pozyskiwał skury. Przydatność skór jako izolacja, jako futro z okryciem materiałowym, na okolice lędźwi, pleców, w chorobach kręgosłupa, przeziębieniach. Ale obecnie zbyteczne, odzież jest ogólnie dostępna i wystarczająca, nawet lepsza niż skóry, np. wiskoza.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Czym to się różni od gospodarczego uboju innych zwierząt? Drobiu , królików ,nie mówiąc o większych zwierzętach. Świnię można ubić w zasadzie po poinformowaniu telefonicznym weterynarza powiatowego. W praktyce to jest nomen omen martwy przepis. No chyba, że chodzi o sposób pozbywania się padliny.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Marnotrawstwo, w Warszawie są lokale gdzie takie delicje są potrawą regionalną pewnych grup etnicznych. Tak samo czy ktoś się oburza szwajcarskim zwyczajem jedzenia psówi kotów? Kiełbasę z psa bez kłopotu można tam kupić i nikt nie robi ceregieli.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
pamiętam minę mojej koleżanki , która dowiedziała się że kiełbasa rzepińska jest z koników
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
będzie zajęcie dla prokuratorów i policji
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Czyli mamy psychopate w okolicy
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Panie Wadas z Końskowoli śmieci zabierane są w czwartki nie oszukuj pan policji.Jak pan nie wie to się pan nie produkuj
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Użytkownik niezarejestrowany napisał:
Czym to się różni od gospodarczego uboju innych zwierząt? Drobiu , królików ,nie mówiąc o większych zwierzętach. Świnię można ubić w zasadzie  po poinformowaniu telefonicznym weterynarza powiatowego. W praktyce to jest nomen omen martwy przepis. No chyba, że chodzi o sposób pozbywania się padliny.
Chodzi oto, by uboj był humanitarny. Ponadto tu mogło dojśc do zagrożenia epidemiologicznego - czy wrzucenie zwierzęcych zwłok do kontenera na śmieci to prawidłowy sposób utylizacji?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Ale o co chodzi? Zwykła produkcja futer, a to co zostaje jest odpadem. Taka prawda.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
jakiemuś ***owi nie chciało się dołu wykopać bo ziemia zamarznięta
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Użytkownik niezarejestrowany napisał:
Marnotrawstwo, w Warszawie są lokale gdzie takie delicje są potrawą regionalną pewnych grup etnicznych. Tak samo czy ktoś się oburza szwajcarskim zwyczajem jedzenia psówi kotów? Kiełbasę z psa bez  kłopotu można tam kupić i nikt nie robi ceregieli.
Nie zjedzą "delicji" skoro jest na śmietniku.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...