TAK JEST JAK GÓWNIARSTWO BEZ PRAKTYKI SIADA NA 50 TONOWY SPRZĘT - GŁUPEK NIE KIEROWCA - PRAWKO POWINNI MU ZABRAĆ DOŻYWOTNIO - NIE ZA WYPADEK LECZ ZA BRAK MYŚLENIA I BRAK ZDOLNOŚCI PRZEWIDYWANIA CO SIĘ MOŻE WYDARZYĆ - KIEDYŚ TEGO UCZONO - TAK OTO GŁUPI NIEDOUCZONY 23 LATEK STAŁ SIĘ MORDERCĄ
|
|
rodzinie zmarłego należy się zadośćuczynienie za stratę bliskiej osoby więcej info euco@onet.pl 513 996555
|
|
Wlasnie,skoro na motocykle wprowadzono podzial na pojemnosc i wiek wymagany aby dana kategorie posiadsc yo moze tak samo z tonazem dla kierowcow zrobic,zeby na wyzsze kategorie dopiero po jakims stazu za kolkiem mogli sie ubiegac.
|
|
Glupe, niedouczony itp. Nie wiemy jak bylo na prawde, a po przedmowcy widac ze pojecia nie ma o tym co pisze bo patrzac na zdjecia od razu widac ze ciezarowka nie jest 50 tonowa, po za tym w wieku 23 lat mozna miec znacznie wieksze doswiadczenie niz nie jeden przeswiadczony o posoadaniu takiego starszy pan co zatrzymal sie ze znajomoscia przepisow prawa o ruchu drogowym gdzies w polowoe lat 80-tych.
"Doswiadczeni" 75-cio latkowie sa lepsi?
|
|
23 latek.... no taaa.... młodszym nie dajecie takich wielkich pojazdów? Trzeba mieć trochę pojęcia, że jak się jedzie takim wielkotonowcem to droga hamowania w obrębie przejść dla pieszych nie jest taka jak BMW czy golfik, które zostawili pod blokiem....
|
|
Co się czepiłeś tonażu. Ile by nie było taki samochód ciężarowy i to jeszcze z przyczepą ważn o wiele więcej niż osobówka. Zbliżając się do przejść, trzeba zachować szczególną ostrożność i zdjąć nogę z gazu z o wiele większym wyprzedzeniem, niż w przypadku małych autek. Tyle w temacie. A nie będziesz się tu mądrzył z 50-cioma tonami. I co tu piszesz o doświadczeniu - gdyby takie było, to by nie było śmierci. |
|
Zazdrościcie nam kierowcom ciężarówek ,że zarabiamy ponad 5 tys. złotych miesięcznie. Szef firmy przewozowej płaci mi najniższą krajową a resztę dorzuca pod stołem , kasa bez podatku i oszukiwanie państwa he he he he . Ale i ja szefa też oszukuję na paliwie ha ha ha ha . Ale najlepsze w naszym zawodzie kierowcy ciężarówki są " Tirówki" Tyle tego stoi na poboczach drogi że aż człowiek nie może się napatrzeć na te zgrabne dziewczyny. Mija żona myśli , że ja jestem jej wierny a ja co tydzień inną dziewczynę mam w kabinie ciężarówki. Mojej żonie mówię , że ja wierny jestem , że ja nie z tych co korzystają z "Tirówek " a ona durna mi wierzy ha ha ha ha . Koledzy kierowcy też prawie na każdym wyjeździe zabawiają się z takimi panienkami a żonom mówią że nie he he he he . Tak że róbcie sobie prawko , dobrze zarobicie, i niezłe panienki sobie pobzykacie a żony nic nie będą wiedziały he he he .
|
|
spadaj nie jesteś tutaj mile widziany Twoja firma to banda oszustów
|
|
zostawie to bez komentarza.
|
|
uwaga - firma oszukukuje i naciąga, zamiast dostać kase jeszcze stracicie!!! |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|