![]() |
Jakoś inni burmistrzowie z PIS mogli dostać dotacje tylko ten wiecznie poszkodowany. Smerf maruda. Może dać chusteczkę na otarcie łez za nieudolność?
|
![]() |
Jak tam ZSLowcy koryta się niedługo pokończą , prawda?A teraz robicie na złość Polakom prymitywy?
|
![]() |
Po co Panu Burmistrzowi i Senatorowi Biereckiemu z PIS jakieś śmieszne pieniądze z "wyimaginowanej wspólnoty" jak to powiedział Pan Duda
|
![]() |
To jest smutne. Dramat. Do czego doprowadziła reforma wymiaru sprawiedliwości. Nieudolny polityk, obstawiony cwanym politykiem ma w rezerwie prokuraturę Ziobry. I straszy marszałka, który haruje by wszystkim dogodzić. I masz babo placek. Ja i tak Ciebie załatwię, koledzy z pisu mi pomogą. KONSTYTUCJA
|
![]() |
Po co wam pieniądze z unii? Unia to jakaś wyimaginowana wspólnota jak mowi Adrian Duda. Upominanie się o forsę z eyimaginowanej wspolnoty jest niegodne Polaka. Wystarczy nie kraść i pieniądze się znajdą same.
|
![]() |
Panie Prezydencie a gdyby się Pan podzielił.??????.
|
![]() |
A ja myślałem, że jako święty to potrafi wszystko nawet dokonać renowacji pałacu ! A tu okazuje się, że świętość nie daje merytoryki i fachowości ! tow. barmistrzu czas brać sie za naukę a nie bajdurzenie o rządzeniu ! szkoła, nauka przed tobą
|
![]() |
Ale śmieszny ten Rębek!
|
![]() |
Ot i cały PiS
|
![]() |
- - - UWAGA CZYTELNICY - na forum regularnie działa PŁATNY TROLL PSL - już od godziny 6ej wstawia dziesiątki hejtujących rząd i prawicę komentarzy, lajkując je płatnym programem zmieniającym IP. Jak rozpoznać działania TROLLA? Komentarze występują w KILKUMINUTOWYCH odstępach czasowych i mają nienaturalnie dużą liczbę lajków/hejtów w porównaniu do ilości czytających komentarz. Prawie kazdy wyborczy lub polityczny artykuł jest ztrollowany - przykład "oceń marszałka, starostę...." oraz ten artyk
|
![]() |
Błędy to błędy i we wnioskach nie mogą być, pan burmistrz Radzynia je popełnił ("naruszył swoje dobra"... hahahah) a teraz chce odwrócić kota ogonem... typowe... choć: "burmistrzowie, np.: z Łukowa, który jest przecież z PiS, czy z Parczewa umieli to zrobić – stwierdza" Sosnowski....Musisz jednak wiedzieć że marszałek pochodzi (i mieszka) w powiecie radzyńskim, więc jest to forma jego osobistego zaangażowania w kampanię o stołki w Radzyniu. Ta tzw. szumnie, konferencja prasowa odbyła się w siedzibie Starostwa Powiatowego, wśród widzów nie ma nikogo spoza pracowników starostwa i dziennikarzy. Obecny jest także Pan Lutek Kotwica - kandydat PESELu - KONTRKANDYDAT Rębka na fotel burmistrza. W dodatku, marszałek zrobił to pod nosem Rębka zanim pismo którym macha przed nosem na konferencji trafiło do urzędu miasta. |
![]() |
....rozumiem postawę owego burmistrza i czekam na wnioski prokuratorskie! Owszem, człeczyna jest niekompetentny lub dobrano mu urzędników z klucza partyjnego, ale po co się jeszcze ośmiesza?
|
![]() |
wesołek ten Sosnowski do 21 .10!!!
|
![]() |
Ot czasy. Wszystko co napisałem jest prawdą. Spoko, minusujcie tylko bez kontrargumentów to oznaka słabości!Błędy to błędy i we wnioskach nie mogą być, pan burmistrz Radzynia je popełnił ("naruszył swoje dobra"... hahahah) a teraz chce odwrócić kota ogonem... typowe... choć: "burmistrzowie, np.: z Łukowa, który jest przecież z PiS, czy z Parczewa umieli to zrobić – stwierdza" Sosnowski....Musisz jednak wiedzieć że marszałek pochodzi (i mieszka) w powiecie radzyńskim, więc jest to forma jego osobistego zaangażowania w kampanię o stołki w Radzyniu. Ta tzw. szumnie, konferencja prasowa odbyła się w siedzibie Starostwa Powiatowego, wśród widzów nie ma nikogo spoza pracowników starostwa i dziennikarzy. Obecny jest także Pan Lutek Kotwica - kandydat PESELu - KONTRKANDYDAT Rębka na fotel burmistrza. W dodatku, marszałek zrobił to pod nosem Rębka zanim pismo którym macha przed nosem na konferencji trafiło do urzędu miasta. |
![]() |
Jakoś inni burmistrzowie z PIS mogli dostać dotacje tylko ten wiecznie poszkodowany. Smerf maruda. Może dać chusteczkę na otarcie łez za nieudolność?Musisz jednak wiedzieć że marszałek pochodzi (i mieszka) w powiecie radzyńskim, więc jest to forma jego osobistego zaangażowania w kampanię o stołki w Radzyniu. Ta tzw. szumnie, konferencja prasowa odbyła się w siedzibie Starostwa Powiatowego, wśród widzów nie ma nikogo spoza pracowników starostwa i dziennikarzy. Obecny jest także Pan Lutek Kotwica - kandydat PESELu - KONTRKANDYDAT Rębka na fotel burmistrza. W dodatku, marszałek zrobił to pod nosem Rębka zanim pismo którym macha przed nosem na konferencji trafiło do urzędu miasta. |
![]() |
zwykla zlosliwosc pod adresem burmistrza i ludzi związanych z miastem na dobre i na zle! Kilka papierkow nie może stanowic o tak ważnych inwestycjach dla miasta. Zawsze można do kompletować już po całym procesie. W marszalkostwie sa ponoc ludzi edukowani i mogli pomoc miastu!
|
![]() |
Mieszkańcy docenią to już niedługo
|
![]() |
Mnie podobna historia jak tutaj zdarzyła się w podstawówce. Dobrze odrobiłem, pracę domową i dostałem pałę i nie mogłem pojąć dlaczego. Dopiero nauczycielka wytłumaczyła ojcu, ze ona nie kwestionuje że dobrze odrobiłem lekcję, ale nie przyniosłem zeszytu i nie mogła tego sprawdzić.
Nie sądziłem, że taka lekcja jest warta 10 milionów.
|
![]() |
Ileż jeszcze zrobi złego w Radzyniu ten Rębek. Czy coś jeszcze zdoła popsuć do 21 października.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|