Policjant też człowiek nie bądźmy pieniaczami.Jest wina,jest kara i po sprawie!
|
|
Każdemu może się zdarzyć . Najważniejsze,że nikomu nic się nie stało .
|
|
Dajcie już spokój z szukaniem taniej sensacji. Złe warunki atmosferyczne i każdemu może się zdarzyć stłuczka. NAWET policjantowi. To też człowiek.
|
|
I co to za sensacja ?? Wreszcie prawidłowo.
|
|
Ja już kilkakrotnie na tym forum wypowiadałem się,że dla policji szkoda "lepszych " samochodów bo zaraz rozbiją i jeszcze uszkodzą innych użytkowników drogi.
Szkoda,że posprzedawano polonezy.W sam dla niedouczonych kierowców z drogówki.I jaka mocna blacharka.Nawet rdza tego nie imała się.
Szkoda nowych samochodów dla policji,a one w większości przypadków służą do prywatnych celów (wyjazd nad zalew "na małolaty",wyjazd do MC Donaldsa po hamburgery,wyjazd po kanapki dla jadącej pociągiem pani urzędniczki z ministerstwa,odwiezienie do domu pijanych wyższych rangą funkcjonariuszy i narażenie zycia patrolu odwożącego pijaczków....)
|
|
panie komendacie wojewódzki czy ten pan dalej jest naczelnikiem drogówki hrubieszowskiej?
|
|
Mnie najbardziej zaciekawił ten ostatni fragment artykułu:
"Dodał, że samochód jest na gwarancji, a koszty związane z jego naprawą zostaną pokryte z ubezpieczenia sprawcy kolizji, czyli szefa drogówki."
O ile wiem to radiowozy nie mają ubezpieczenia AC, a więc z jakiego ubezpieczenia zostaną pokryte straty??
|
|
Moim zdaniem ten Naczelnik chyba jest bezkarny lub ma pochodzenie. Pochodzi i załatwi. Był już na równych stołeczkach i ciepłych posadeczkach w Hrubieszowskiej Policji. Organizował imprezki składkowe. Może to one jemu rozwinęły skrzydła, że przyrósł do stołeczka? Czas na zmiany nasz Komendancie Wojewódzki Kochany. To już drugi rozbity radiowóz w KPP w tak krótkim okresie czasu. Propozycja nie do odrzucenia. Przenieść na drugi koniec województwa do prawdziwej służby, a nie do przejażdzek ulicami Hrubieszowa z nudów. Pozdrawiam brać policyjną, która się męczy z takim przełożonym.
|
|
Owszem nie mają AC, ale każdy Policjant wykupuje dobrowolne ubezpiecznie na taką właśnie okazje i jest ono wypisywne na niego. Zapewne o to chodziło... |
|
Wszyscy policjanci maja dodatkowe ubezpieczenie, oni to nazywaja "od kosztów pościgu" takie dodatkowe oc w pracy, kasują im co miesiąc z wynagrodzenia od 50-100 w zależności od firmy ubezpieczeniowej i ogólnych warunków. j osobiści poperam takie rozwiązanie.... |
|
Z ubezpieczenia od odpowiedzialności cywilnej, które zapewne ma naczelnik, tak jak większość funkcjonariuszy. Składki potrącane są z pensji.
|
|
taa, ja dostalem za "przejazd na czeronym świetle" 6 pkt i 300 zł i żadnej kolizji nie było, jak bym spowodował to pewnie dostałbym 2 razy tyle. Polska rzeczywistość;/
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|