Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Zamojskie morsy nie boją się mrozu. "Mam wrażenie, że wkładam nogę do ciepłej wody"

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 22 stycznia 2018 r. o 15:30 Powrót do artykułu
Mają dużą tkanke tłuszczową wiec nic nue czuja, ja jestem szczupla i zgrabna i wole karaiby
Odpowiedz
Morsy? Niech pojadą na Syberię to zobaczą co to znaczy mróz
Odpowiedz
a ja jak leżę z kilkoma chłopami to ma wrażenie jakby stary dziad koło mnie leżał
Odpowiedz
Ale pakery alllleee jeden nawet pumkpki na kostakach robi ale łun to musi być dzik !!
Odpowiedz
A te kostium to po co? Na golasa by się kobity kompały....A staniczki to już całkiem niepotrzebne...
Odpowiedz
Ja tam wolę w wannie w cieplutkiej wodzie się kąpać.
Odpowiedz
Już w najbliższą niedzielę w Krasnymstawie (zalew Tuligłowy) najliczniejsza na lubelszczyźnie kąpiel w sezonie. O godz. 12.00 kolejny już raz chcemy pobić ilościowy rekord wejścia do wody. Zapraszamy wszystkie Foczki i Morsów z okolic bliższych i dalszych. Dla wszystkich ciepły posiłek, ognisko i świetne atmosfera. Zapraszamy. Klub Morsów Krasnostawskie Karpie. (Redakcja też niech się czuje zaproszona)
Odpowiedz
Razem z nami jedziesz cwaniaczku ;)
Odpowiedz
Chętnie odkupię adidasy w których dziewczyny wchodziły do wody.Płacę 100 zł od pary:*
Odpowiedz
Mamucha w białej czapce, mam nadzieję że jesteś gorętsza niż ta woda w przeremblu :)
Odpowiedz
Tak, wiem! przeręblu.
Odpowiedz
A ja mam wrażenie a nawet pewność że u tych państwa z główką coś nie tak.
Odpowiedz
undefined napisał:
A ja mam wrażenie a nawet pewność że u tych państwa z główką coś nie tak.
A co niby jest nie tak?
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Aby napisać komentarz, należy się zalogować:

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.