![]() |
Mają dużą tkanke tłuszczową wiec nic nue czuja, ja jestem szczupla i zgrabna i wole karaiby
|
![]() |
Morsy? Niech pojadą na Syberię to zobaczą co to znaczy mróz
|
![]() |
a ja jak leżę z kilkoma chłopami to ma wrażenie jakby stary dziad koło mnie leżał
|
![]() |
Ale pakery alllleee jeden nawet pumkpki na kostakach robi ale łun to musi być dzik !!
|
![]() |
A te kostium to po co? Na golasa by się kobity kompały....A staniczki to już całkiem niepotrzebne...
|
![]() |
Ja tam wolę w wannie w cieplutkiej wodzie się kąpać.
|
![]() |
Już w najbliższą niedzielę w Krasnymstawie (zalew Tuligłowy) najliczniejsza na lubelszczyźnie kąpiel w sezonie. O godz. 12.00 kolejny już raz chcemy pobić ilościowy rekord wejścia do wody. Zapraszamy wszystkie Foczki i Morsów z okolic bliższych i dalszych. Dla wszystkich ciepły posiłek, ognisko i świetne atmosfera. Zapraszamy. Klub Morsów Krasnostawskie Karpie. (Redakcja też niech się czuje zaproszona)
|
![]() |
Razem z nami jedziesz cwaniaczku ;)
|
![]() |
Chętnie odkupię adidasy w których dziewczyny wchodziły do wody.Płacę 100 zł od pary:*
|
![]() |
Mamucha w białej czapce, mam nadzieję że jesteś gorętsza niż ta woda w przeremblu :)
|
![]() |
Tak, wiem! przeręblu.
|
![]() |
A ja mam wrażenie a nawet pewność że u tych państwa z główką coś nie tak.
|
![]() |
A co niby jest nie tak? |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.