Dobre wieści ze Świdnika.
|
|
Konkretne wzmocnienia, jak na nasze lubelski warunki to naprawdę dobrzy zawodnicy.
Dziwne że np. Motor nie zainteresował się nimi.
|
|
Tylko ile to mieszkańców Świdnika kosztuje?
|
|
Avia powinna wykorzystać szansę by w tym sezonie awansować do II ligi. Pierwszy raz od wielu lat jest taka szansa. Dlatego współpraca między władzami miasta a sztabem szkoleniowym powinna być jeszcze bardziej zaciśniętą. Myślę że tym konkretnym wzmocnieniem powinien być środkowy obrońca Człowiek doświadczony który dałby spokój w tyłach a jednocześnie umiał poukładać formację obronną. Bolączką tej drużyny jest to że dużo traci bramek i brak koncentracji w ostatnim kwadransie meczu. Poprawić skuteczność oraz wyeliminować te dwa mankamenty a w Świdniku mogłaby zagościć II liga już w przyszłym sezonie.
|
|
Potrzebny obrońca? Czyżby tonący "brzytwy" się chwytał?
|
|
Mi też przyszedł do głowy Tomek Brzyski jako ten 'trzeci', kto wie...
|
|
A tym trenerem będzie ... Złomańczuk, a nie żaden trener do bramkarzy. Mydlenie oczu
|
|
Paweł to talent jak na nasze lubelskie warunki. Nie wiem i nie dochodzę czemu nie zrobił kariery wyżej, ale życzę powodzenia. Byłem sąsiadem Pawła, graliśmy razem na podwórku, nie zapomnę jak młodszy od nas o 5-6 lat ośmieszał nas wielokrotnie. Powodzenia
|
|
Obstawiam Świecha badź Tadrowskiego ze Stali Kraśnik tam odmładzają podobno zespół
|
|
A ja myślę,że będzie to jakiś obrońca z Chełmianki.
|
|
A ja myślę,że będzie to jakiś obrońca z Chełmianki.Biorąc pod uwagę że cały trzon Chełmianki dostał wolna rękę w szukaniu nowych klubów to jest wielce prawdopodobne. Mam nadzieję że przyjdzie Wołos |
|
I po co tu wzmocnienia, i tak nic im nie grozi, dać więcej na siatkę, tu awans bardziej prawdopodobny, i myśleć szybko o budowie hali bo widzę że temat dopuszczony zostal
|
|
Kalinowski wolny a Wy mówicie że nie ma trenerów bramkarzy
|
|
Olać ta kopanine na 4 poziomie, gdzie przyjeżdżają jakieś wiesniaki z moturu, jaskowic i innych wolek
|
|
Dzięki Paweł za lata w CHełmiance. Będziesz mile wspominany. Powodzenia.
|
|
To ze Macek odszedł to akurat wzmocnienie . Teraz niech w Zamościu się z nim męczą. Co to za filozof a zdania nie umie sklecic taki prostak . Jak on skończył jakieś kursy? Pewnie gdzieś w Kielcach bo tam wystarczy byc
|
|
Lepiej dać kasę na WOŚP niż na haratanie w gałę
|
|
Jest szansa powalczyć o miejsce na pudle, niezła ekipa , dobra atmosfera. Jeszcze tylko pomóc w lidze rezerwom.
|
|
A po wuj to wzmacniać, i co komu daje tzw miejsce na pudle, czy 3 czy 11 miejsce żadna różnica, skupić się na siatce i tam awansować a te kopacz niech se tu kopia gdzie kopia i tak nikt tego nie ogląda pomimo że za darmo
|
|
***s://***facebook.com/107972023246569/posts/474630596580708/ - Hetman
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|