![]() |
Jakim prawem Panie Chmura? Niech Pan przestanie mydlić oczy Kibicom fikcyjnymi sponsorami. Ewentualna decyzja o wycofaniu drużyny z rozgrywek będzie katastrofalna w skutkach dla wszystkich. Najlepszym rozwiązaniem będzie jak Pan zrezygnuje.
P.S.
A na szacunek to trzeba zasłużyć...
|
![]() |
w kielach reczna meska rosnie w silę koronę wspiera miasta..w rzeszowie resovia swietnie idzie i zuzel..w białymstoku jaga.....tylko lublin to dziura z deb***nymi politykami...piłka w dół,zużel to jakas pomyłka ze swoimi deb***nymi nazwami i zaciągiem słabeuszy...żal ściska opewną częśc ciała że mieszka się na tej prowincji
|
![]() |
Jacy "kibice" taki klub. Może ktoś w końcu rozpędzi w cztery wiatry tę bandę dresiarzy i ulicznych bandytów! ZAMKNĄĆ MOTOR!
|
![]() |
Zamknąć to powinni takich jak Ty! |
![]() |
Zapomniałem dodać - DRESIARZU! |
![]() |
te chmura pseudoprezesiku, jak nie potrafisz zarzadzc klubem to sam sie wycofaj fachofcu od pozyskiwania sponsorów, nikt cie tam na sile nie trzyma
|
![]() |
Cały piłkarski Swidnik pozdrawia zatopiony Motor !!! narescie po tylu latach MOTOR ZDECHŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
Żenada, dno i Amen!!!!!!!
|
![]() |
tOWARZYSTWO PRZYCHODZIŁO DO mOTORU zeby go wydymac orżnąć na kasunie i nic więcej nie było za grosz szacunku dla klubu ! ci panowie P. K. D. TO prostactwo które w du*** miało wasz motor !!!! tym sie róznił zawsze lubelski syf od Swidnika !!!
|
![]() |
JESTEM KIBICEM AVII ALE JEST MI ŻAL PIŁKARZY MOTORU.CHŁOPAKI TRZYMAJCIE SI I NIE DAJCIE SIĘ.POZDRAVIAM.
|
![]() |
powód pierwszy - korupcja, powód drugi - pseudokibice, powód trzeci - stadion. Dopóki Motor się z tym nie upora, sposnora nie będzie. ŻAŁOSNE!
|
![]() |
Wiecie co Byłem kiedyś związany bardzo blisko w klubem MOTOR - grali Żmuda, Zygmunt Kalinowski, Andrzej Pop, ... to były niesamowite czasy Wtedy chciało się iść na mecz z całymi rodzinami i z dumą patrzeć jak grają lubelscy zawodnicy Teraz też graliby tak tylko należałoby zmienić cały ZARZĄD któremu nie zależy na grze zawodników, na awansach tylko na jednym PIENIĄDZACH! I to jest chore!
|
![]() |
pamiętaj że koło się kręci! I widać że nie znasz zasad gry ZBYCHU - nie liczy się chamstwo jakie prezentujesz swoją osobą bo świadczy to tylko o tym ze najlepszy jesteś w ubieraniu dresu, czapeczki z daszkiem, zakryciu twarzy i z pałą w ręku TO SOBĄ REPREZENTUJESZ i do póki sie nie zaprzestanie takiego chamstwa dopóty będzie tak się działo jak jest w chwili obecnej Mogę założyć się, że dla Ciebie piłka w ręku to tak jak wielka niewiadoma gdyż nie wiesz co się z nią robi! Pomyśl |
![]() |
Jestem kibicem Motoru, ale boje się spadku bo będziemy musieli się spotkać z wielką Avią Świdnik, która nas pokonała w 3 z ostatnich 4 spotkań derbowych:(
|
![]() |
Niech mi któryś z tych małolatów chojraków stadionowych powie jedno. Co może mieć sponsor za zysk, sponsorując takie coś jak MOTOR. Nic, tylko kpiny na salonach biznesu z takiego idioty, co kasę wtopił w pseudo klub, w pseudo zawodników, w pseudo stadion, w pseudo kibiców. Naprawę klubu, powinni rozpocząć najpierw od siebie kibice. Natomiast, gdy już będzie dla kogo grać, znajdzie się i sponsor, znajdą się porządni zawodnicy. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|