Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Dobre, bo lubelskie. Instrukcja obsługi

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 24 listopada 2018 r. o 15:36 Powrót do artykułu
Ja wolę lubelska chałkę :)
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Super, w koncu ktos nie strzeze chytrze swoich pomyslow. Jedzenie daje sile, sila dzialanie, dzialanie porzadek.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
całe szczęście że bez dodatku oleju palmowego i syropu glukozowo frutozowego,artykuły z tym dodatkiem omijam szerokim łukiem, USA, Wielka Brytania i wiele innych zachodnich krajów prawnie zabraniaja stosowanie tych dodatków powodujacych zatykanie tętnic i sprzyjąjacych nowotworom
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Super material, oby jak najwiecej takich na portalu
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
E tam lepsze są wypieki z tej nowej piekarni gruzińskiej na Narutowicza.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Koszerne kwadratowe bzdury..
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Czyżby przestawianie kuchni pod przyszłych osadników????
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Bajgle zawsze się obgotowuje we wrzątku, albo będzie to bułka drożdżowa w kształcie bajgla...
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Najlepsze bajgle sa z polska wieprzowina.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
"Niektórzy przed glazurowaniem i pieczeniem wrzucają surowe bajgle na wrzątek" Niektórzy? Przecież o to chodzi w bajglach... pardon, donutach ;)
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...