Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Kuchnia od serca: Co jeść, by uniknąć zawału

Utworzony przez luiza, 31 sierpnia 2011 r. o 08:19 Powrót do artykułu
Ach... jakie to wszystko proste i smaczne.....uwielbiam te zalecane produkty...tylko gdzie kupić dobrą i świeżą rybę morską .No i tanią.. Czy wiecie ile to wszystko kosztuje ? Ryba jest chyba najdroższa .Jeśli ktoś dysponuje ok 1000,- pln miesięcznej emerytury to dopiero "powalczy".
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Coś za coś, zdrowie albo pieniądze. Nikt nie każe ci jeść ryby codziennie. Zjesz ją raz lub dwa razy w tygodniu i jest super. Warzywa nie są kosmicznie drogie, sól można odpuścić. Zamiast smażenia dusić na parze. Wystarczy trochę chęci i dyscypliny. Nikt tu nie mówi o jakichś ogromnych kosztach. Nawet można na tym zaoszczędzić usuwając z naszych niezdrowych nawyków np sól, cukier czy olej.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
servius napisał:
Coś za coś, zdrowie albo pieniądze. Nikt nie każe ci jeść ryby codziennie. Zjesz ją raz lub dwa razy w tygodniu i jest super. Warzywa nie są kosmicznie drogie, sól można odpuścić. Zamiast smażenia dusić na parze. Wystarczy trochę chęci i dyscypliny. Nikt tu nie mówi o jakichś ogromnych kosztach. Nawet można na tym zaoszczędzić usuwając z naszych niezdrowych nawyków np sól, cukier czy olej.
uważasz, że warzywa są zdrowe ? są nafaszerowane chemią tak samo jak mięso , chleb czy inne produkty
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Bzdura. Ryby wcale nie są drogie, nawet te morskie. Chyba, że za wszelką cenę chesz jeść łososia albo dorsza. Warzywa jeść po prostu trzeba, są niezbędne. Bez mięsa ssaków się obejdziesz - proponuję strączkowe, ale dobrze skomponowane z pozostałymi produktami. Mięso i jego pochodne okupione są ogromnym cierpirniem zwierząt, nawet mleko (jest w nim ropa z umeczonych wymion krowich, które zapładnia się rurą wprowadzana prosto do macicy itd.), o uboju w "fabrykach mięsa" nie bedę pisała, bo to horror. Życzę zdrowia i dobrego życia. Pozdrawiam.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Ryby w dzisiejszych czasach to trucizna, poza antybiotykami są pełne kancerogennych toksyny... Dla zdrowia lepiej łyknąć pigułkę. Biorę Gold Omega 3 i nie jem ryb i cieszę się bardzo dobrym zdrowiem. Pomimo, że jem tłusto i czasem nie zdrowo nie mam problemów z cholesterolem.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...