Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Pyszne i chrupiące placki ziemniaczane. Jak zrobić placki? Przepisy

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 31 lipca 2016 r. o 10:20 Powrót do artykułu
Do pieczarek zdecydowanie natka z pietruszki zamiast koperku.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Nie wyglądają zdrowo ta mocno przysmażone.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
mniam mniam
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Bo mają byc pyszne a nir zdrowe ;)
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Tylko podstawowe pytanie jak zetrzeć? Na drobniutkie wiórki, czy na miazgę?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...