Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
ile Wam zapłacili za reklame?? g.... prawda co piszecie masakra.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Fakt jedzenie jest ok. tylko ceny za wysokie
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Dziwi mnie jak można tyle zeżreć, jak tu wstać od stału i zmieścić się w drzwi ???.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
qwerty napisał:
ile Wam zapłacili za reklame?? g.... prawda co piszecie masakra.
Masakra to jest żarcie które ludziom podajecie - Sulisz wreszcie prawdę pisze i życzę wam losu Jesz Burgera skoro takie z was anonimowe cwaniaki mocne w gębie na forum. Recenzje waszych garkuchni są cały czas dostępne i internet na szczęście pamięta.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
I nie chodzi tu o zdobycie gwiazdki Michelina, ale o zwykłą kuchenną przyzwoitość, że jak kogoś do siebie zapraszacie, to nie wciskajcie mu byle czego za niewiadomo Bóg wie ile.
hehe, a na fakturze 208 zł - dobrze trafione.
Chudy napisał:
Dziwi mnie jak można tyle zeżreć, ...
Często zwyczajnie porcje są bardzo małe.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Dobrze wiedzieć co jest w karcie, ale czy karta zmieniana jest zgodnie z rytmem pór roku? Chyba nie...
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Śmiać się czy płakać? Gajek z Suliszem kumple dwa to i recenzja upadającej knajpy nie pomoże! Panie redaktorze naczelny nie może być mowy o obiektywizmie w takich przypadkach!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Wstyd! Kilka knajp złożyło pozew do sądu - a tu nagle "zła passa przerwana" i super recenzja...Przypadkiem akurat o knajpie, gdzie Dziennik Wschodni organizuje wszystkie swoje imprezy!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Już złożyło czy dalej tylko nim straszą? - bo to jest naprawdę spora różnica. Do tego gdzie według Ciebie mają organizować "swoje imprezy"? - w osławionej Marzannie?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
208 zl i przy wynagrodzeniu 1300 zl w tej pieprzonym kraju to zgroza, a tym bardziej, że dużoooooooo osób w naszym kraju ma takie wynagrodzenia, oto do czego doprowadziła na pieprzona solidarność z lat 80, oby ich trafiło razem z byłym przywódcą
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Do ABC
abc napisał:
Już złożyło czy dalej tylko nim straszą? - bo to jest naprawdę spora różnica. Do tego gdzie według Ciebie mają organizować "swoje imprezy"? - w osławionej Marzannie?
Dziwne jest to, że po wszystkich ten "krytyk" jedzie jak po burej suce - a tu nagle TARRRA - super knajpa! Może to zbieg okoloczności, może celowe działanie a może po prostu super DZW przed wyborem knajpy na imprezy przetestował z krytykiem wszystkie takie miejsca i wybrali właśnie tez ze względu na pyszne jedzenie....haha...
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
No tak, jasne... "wszystkie" - otwórz sobie więc może i przejrzyj recenzje: Pod Kogutem, il Rifiugio, Gościniec Horyzont, Auriga czy chociażby Ąkę. Dziwi mnie również, że co niektórych właścicieli knajp, a może szczególnie max dwóch, tak te recenzje bolą. I coś im się nieźle pomieszało nie tylko w garnkach, ale też w główkach i przelewają tu liczne pretensje... Prawda jest taka, że nawet najgorsza recenzja nie wiadomo kogo, nie ubije knajpy jak ma co zaoferować. Po tych wpisach kilku zdesperowanych frustratów, można by pomyśleć, że pan Sulisz to jakiś lubelski G. Ramsay Wraaaaa! Bójcie się człowieka i kolejnej niepochlebnej recenzji... wrraaa! Śmieszne jak niedużo niektórym trzeba. I nawet jeśli macie rację, a ten człowiek nie ma smaku, nie zna się na kuchni lub rzeczywiście kieruje wyłącznie własnymi interesami (nie wiem, nie znam go) próbujecie udowodnić to oczerniając go i wyśmiewając w najgorszy możliwy sposób, robiąc sobie przy tym jeszcze większą i skuteczną antyreklamę. DZW. ma przynajmniej na tyle odwagi, że poza recenzją jest w stanie również opublikować list od właściciela co niestety bije skutecznie wasz prymitywny poziom "dyskusji".
Ostatnio edytowany 12 maja 2013 r. o 20:19
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Zgadza się, że nie ubije tylko jeśli ktoś chce być szanowany to musi szanować czytelników starając się przynajmniej być obiektywnym. Rozumiem, że to knajpa kolegi więc nie wypada osmarować choć i tak wszyscy wiedzą, że Gajek z całym tym swoim dworem to piosenka z przeszłości ale niech wszędzie recenzent przynajmniej się postara ocenić tak jak w Annie wystrój, dbałość o lokal, otoczenie (szkoda, że z każdego lokalu redaktorek nie zamieszcza pięknego zdjęcia z lotu ptaka), ogrody, sposób podania, profesjonalizm od początku do końca a nie wybiórczo stosować kategorie przyznawania gwiazdek. Myślę, że w większości krytykujących o to właśnie chodzi bo smaki i gusta to rzecz indywidualna i oceniający ma do tego prawo. Czyż nie o to chodzi Dzienniczku???.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Powtórzę się po raz kolejny - takie recenzje nijak nie mogą być obiektywne i ciężko od nich tego oczekiwać. Taki jest właśnie urok małego, autorskiego kącika, który ktoś sobie prowadzi. Wymienili by złego i niedobrego p. Sulisza na kogoś z trzeciego końca tego kraju, kilka niepochlebnych czy krytycznych recenzji i wróciła by pewno dokładnie ta sama retoryka - "brak obiektywizmu", "brak smaku", "kolesiostwo". Dziwi mnie, że jeszcze nikt temu panu nie zarzucił, że napisał jakąś recenzję bez uprzedniego pojawienia się w lokalu anonimowe oskarżenia na forum łatwo rzucać, podobnie jak wyzwiska czy bluzgi. Pozdrowienia dla wszystkich pokrzywdzonych.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Cały czas mnie intryguje, ile te restauracje płacą za tak przychylne komentarze ? ba nawet można je nazwać kryptoreklamą. A tak na marginesie to pan zajmjujący się tym szlachetnym recenzowaniem nie zauważył, że przyczyną pustki w Dworze Anna w Jakubowicach jest wysokość zarobków w Polsce "B" jakby ktoś nie wiedział o co to chodzi ? to obszar po prawej stronie Wisły. Jeśli przeciętnie lubelak zarobi 2000 zetów to rachynek za posiłek w wysokości 208 zetów mógłby przyprawić go o długotrwałą dietę a nawet post. Warto panie dziennikarzu spoglądać szerzej na odbiorców swoich wykwintnych artykułów.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
I znowu - otwórz sobie "biedna lubelaczko z Polski B" (?) wspomnianą wcześniej recenzję Ąkii i odszukaj za ile tam "spokojnie" dwie osoby zjedzą obiad. Radzisz komuś spoglądać szerzej, a sama to co, z całym szacunkiem ślepa? Przykre. W recenzjach są różne miejsca i te niedrogie, średnie i takie jak to.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Panie redaktorze naczelny Krzysztofie W ! ...żeby uznać za prawdę to co pan napisał w obronie berbelucha, trzeba najpierw przestać banować autorów postów, które w merytoryczny sposób krytykują te pożal się "recenzje". Teraz nie mam czasu i ochoty na opisywanie w czym rzecz, ale wiem że doskonale wiecie o co chodzi. Jutro albo pojutrze powrócę do tej recenzji i tak jak zawsze ocenię tą recenzje bebelucha który uprzykrza życie wielu ludziom. To przykre ze pan, panie Krzysztofie przykłada do tego rękę...
Ostatnio edytowany 13 maja 2013 r. o 12:13
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Taaak, najprościej jest kogoś zbanować, a później dalej pisać bzdury o różnych restauracjach według własnego widzimisię. Czyżby pan Krzysztof W był zwolennikiem cenzury na forum ? Przecież merytoryczna krytyka podparta racjonalnymi faktami to rzecz naturalna i dozwolona, dlaczego więc doszło do takiego blamażu ? Nadal będziecie banować autorów postów którzy odważyli się przeciwstawić tej samowoli autora tych recenzji ? To skandal ! Proszę jak najprędzej odbanować niewinnie zbanowanych. To co się wyprawia to nadaje się do programu >Państwo w Państwie<....albo jeszcze dalej...na przykład do Strasburga ! Czekam na prawidłową reakcję ze strony redakcji DW. Czyli o odblokowanie zablokowanego "konta internetowego".
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
"Pycha często przysłania racjonalne myślenie", to bardzo dobre stwierdzenie panie redaktorze, tyle tylko że doskonale odnosi się to właśnie do autora tych recenzji i jak widzę do pana samego również.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Oj, bez przesady z tymi komentarzami. Rzadko czytam te recenzje, ale się sprawdzają. Wypowiedzi tego "etasze" smakowego, też świadczą o jego snobstwie i 'nowobogackim' sposobie bycia ( pewnie pochodzi z jakiejś podlubelskiej wioski, stąd tyle sarkazmu i "pseudo elokwencji" w tekstach ) ...ALE.... TO, CO PISZE, CO DO MERITUM SIĘ ZGADZA. Zresztą powyższy tekst jest jednym z lepszych tekstów tego gościa, bo wyzbył się w nim pogardy, pomimo że dostał rachunek za obiad...- o czym nie omieszkał wspomnieć już w pierwszym zdaniu . Pozdrawiam i smacznego
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...