Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Schabowy po lubelsku. Jak zrobić dobry kotlet schabowy? Porady szefów kuchni

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 25 lutego 2018 r. o 18:38 Powrót do artykułu
Panowie,schabowy po lubelsku jest panierowany w mace gryczanej.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Teraz taka bieda i głód, że ludzie nie maja na ziemniaki żeby do garnka włożyć. Salceson czy kaszankę na niedziele odkładają. A wy o schabowych... Od 89 schabowego na talerzu nie miałam.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
undefined napisał:
Teraz taka bieda i głód, że ludzie nie maja na ziemniaki żeby do garnka włożyć. Salceson czy kaszankę na niedziele odkładają. A wy o schabowych... Od 89 schabowego na talerzu nie miałam.
wystarczy naklepać dzieci i dostając 500+ stać na schabowego, nie musowo pracować, bo tylko szaleńcy pracują za 1500 zł
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Nie lubię schabowych czy są po lubelsku ,czy inne
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
***zakazhandlu.info
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
"żeby nie „wypuścić” na zewnątrz drogocennych soków. Wszak one decydują o dobroci dania." - o dobroci to decyduje wychowanie i charakter człowieka, a nie jakieś soki. Pan się chyba opiłeś wody z bagna, panie Sulisz
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Dla zainteresowanych osób powiem także, że istnieje również nowe urządzenie - "Maszynka Do Schabowych", które rozprasowuje mięso drobiowe i schabowe tworząc na nim bardzo wyraźny kratkowany wzór.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...