Brawo Panie Waldku.
Kolejny świetny pomysł. Kultywowanie tradycji kulinarnych regionu z uwzględnieniem kolorytu wielokulturowości Lubelszczyzny to Pana specjalność. Smaki, które Pan promuje są zawsze zniewalające. Jeszcze dziś spróbuję zrobić naleśniki po tatarsku. Gratuluję i serdecznie pozdrawiam.
Henryk
|
|
Słucham właśnie radia Lublin - Gotuj z Suliszem - rewelacja. Super przepisy, tradycyjne - ekstra jak powiedział Waldemar Sulisz.
|
|
Dzięki za dobre słowa i radość, pozdrawiam też krytyków gotowania (patrz: Golonka po redaktorsku). Krytyk i impotent z jednej są parafii, obaj wiedzą jak (gotować)- żaden nie potrafi...
|
|
Panie Sulisz ubarwiasz Pan za bardzo szukając rzekomo nowych smaków, to tak na sztukę i sztuczne kreowanie.
|
|
Panie Krytyk, to już Pana problem. Robię to co lubię i sprawia mi to radość. Gotowanie też.
|
|
ha to już wiem dlaczego na Markuszowiaków mówi się TATARY
|
|
ta naleśniki tatarskie tak jak sos tatarski, tatar, pierogi ruskie, barszcz ukraiński itp. itd. żaden kraj żadna nacja z w/w nie zna takich potraw
|
|
Panie Waldemarze, najlepsze zyczenia z Nowym Rokiem. Dobrego zdrowia i wytrwałości w pana działaniach.
pozdrawiam J.K.
|
|
i ryba po grecku |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|