Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

To mięso jest zdrowe i coraz bardziej popularne. Co można z niego przyrządzić?

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 3 listopada 2018 r. o 13:43 Powrót do artykułu
Jest bardzo "tania" tego autor nie napisał
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Jest bardzo "tania" tego autor nie napisał
 Nie przejmuj się,premier już negocjuje z Chińczykami w sprawie dostaw ryżu.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
nie każda jagnięcina nadaje się na rosół, zależy czy to mleczaki czy ze staszych jagniąt, tego autor nie zaznaczył. Z mleczaków to tylko pieczenie i duszenie, nic innego nie wyjdzie. Jeśli jagnię starsze jest powyżej 10 miesięcy to można wtedy na rosól czy kwaśnicę
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...