Najlepiej było nakręcić film, gdzie Polacy w czasie II wojny światowej mordują Żydów, Niemców, Rosjan, wywożą z Niemiec dobra narodowe, a katoliccy księża kradną, gwałcą, biegają po kościele jak oszalali, żądają zapłaty za spowiedź. Dodatkowo przydałby się wątek o molestowanym homoseksualiście przez kobietę hetero. Jak to wszystko się połączy to nie tylko będzie nominacja, ale i sam Oskar.
|
|
Wszystko co przeciw Polsce i Kościołowi ma nominacje do Oskara. Stało się to holywoodzką tradycją. Lewactwo i liberały górą. Nic co Polskie przebić się nie może i jest odrzucane na wejściu.
|
|
Przecież ten film jest nie o tym, o czym piszesz.
|
|
Ten film to badziewie, tak naprawdę o niczym. Wszystkie one dostają nomincje i łoskary. Wystarczy aby temat był przeciw Polsce i kościołowi. Niestety, tematyka wartościowa i z przesłaniem idzie z definicji do Hollyłudzkiego kosza. Takie czasy nastały. Powróciła znów komuna.
|
|
Filmu nie widziałem jednak wiem, że szansę ma jedynie jeśli godzi w dobre imię Polski, Polaków i/lub kościoła katolickiego. Oscary to pejsaci decydenci z pod gwiazdy Dawida więc żaden film stawiający Polskość w dobrym świetle nie ma prawa otrzymać od nich nagród. Przepraszam, ale mocno stąpam po ziemi.
|
|
Wszystko co przeciw Polsce i Kościołowi ma nominacje do Oskara. Stało się to holywoodzką tradycją. Lewactwo i liberały górą. Nic co Polskie przebić się nie może i jest odrzucane na wejściu.Ten film nie jest ani przeciw Polsce ani przeciw kościołowi. Może warto jednak obejrzeć wcześniej, zanim się coś napisze. |
|
Filmu nie widziałem jednak wiem, że szansę ma jedynie jeśli godzi w dobre imię Polski, Polaków i/lub kościoła katolickiego. Oscary to pejsaci decydenci z pod gwiazdy Dawida więc żaden film stawiający Polskość w dobrym świetle nie ma prawa otrzymać od nich nagród. Przepraszam, ale mocno stąpam po ziemi.Nie oglądałem, ale się wypowiem. Tak trzymać |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|