![]() |
I to jest sztuka na jaką zasługujemy!
|
![]() |
Ślązacy mają film "Benek" o byłym górniku...a Podlaskie mają film "Zenek"...no i gitara
|
![]() |
film o idiotach dla kretynów
|
![]() |
Niemogie się doczekać tegp arcydziela. Już dawno zarezerwowałam bilet do kina na 10 seansów. ;-))
|
![]() |
Rozrywka dla pisowskiego suwerena...
Co zrobiliśmy z tym krajem?
|
![]() |
Kultura popegeerowskiego łajna a la PiS.
|
![]() |
Jarosław Kaczyński – jak słyszymy nieoficjalnie – osobiście nakazał marszałek Sejmu Elżbiecie Witek skierować wniosek do Trybunału Konstytucyjnego ws. rozstrzygnięcia rzekomego "sporu kompetencyjnego" między Sejmem a Sądem Najwyższym. "Rozstrzygnięcie sporu" należy w tym przypadku traktować jako próbę zablokowania prac Sądu Najwyższego przez obóz rządzący i przejęty przez PiS Trybunał Konstytucyjny.
|
![]() |
No i mamy juz kandydata do oskara na przyszły rok
|
![]() |
No to sztuka polska sięgnęła dna!!!!
|
![]() |
O Jezusienku moj kochany.....
|
![]() |
"Muzyczny styl" - no proszę Was, nie piszcie takich rzeczy o producencie disco polo. Jaki styl? Jaka muzyka?
|
![]() |
......to jest po prostu przerażające! Nawet zażartować z tego nie uchodzi....
|
![]() |
Pozostaje tylko zachować w pamięci nazwiska "aktorów", aby nigdy już nie wziąć udziału w jakichkolwiek tworach z ich udziałem!
|
![]() |
Lepszy Zenek z wpadającą do ucha skoczną muzyka dla ludzi niż ta wasza Tokarczuk pisząca takie sprawy o ojczyźnie milionów uczuciowych Katolików i prawdziwych Polaków! Mam zapisane na kartce jej nazwisko i na pewno nie wezme takiej książki do renki czy do czytania
|
![]() |
Lepszy Zenek z wpadającą do ucha skoczną muzyka dla ludzi niż ta wasza Tokarczuk pisząca takie sprawy o ojczyźnie milionów uczuciowych Katolików i prawdziwych Polaków! Mam zapisane na kartce jej nazwisko i na pewno nie wezme takiej książki do renki czy do czytaniaTy na pewno - piszesz tak, że widać, że nigdy żadnej książki do ręki nie wziąłeś. |
![]() |
Jprdle, zachwyt Zenkiem to był tak ooo, dla jaj... a tu... ZONK. Że ludzie (nawet nie słuchający DP) to podchwycili to aż dziwne... hmmm...
|
![]() |
To teraz ten wyjec będzie gwiazdor ???????????????????????????????
|
![]() |
Nie jestem fanem disco polo ani Zenka ale jak to jest każdy się nasmiewa z, tej muzyki nikt nie słucha a po pijaku lub na, weselu lub w zaciszu gdy nikt nie słucha ludzie tego słuchają i znają teksty piosenek obłuda i obłuda
|
![]() |
"Muzyczny styl" - no proszę Was, nie piszcie takich rzeczy o producencie disco polo. Jaki styl? Jaka muzyka?hip i rap to dopiero muza , nie ? prawdziwe bogactwo muzyczne i głębia myśli |
![]() |
Na pewno jest lepsza, chociaż czasem niesie jakieś przesłanie, acz nie słucham rapu i hip-hopu."Muzyczny styl" - no proszę Was, nie piszcie takich rzeczy o producencie disco polo. Jaki styl? Jaka muzyka?hip i rap to dopiero muza , nie ? prawdziwe bogactwo muzyczne i głębia myśli |
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.