![]() |
Uwielbiam vaginiańskie smaki.
|
![]() |
Mnie zawsze mocno odrzuca w "wegańskich" barach/restauracjach, że całą tą wegańskość rekompensuje się ogromnymi ilościami tłuszczów, olejów, cukrów itp... jak np. ten ich torcik z coca-colą. (no i nie ma to jak wspierać korporację która testuje produkty na zwierzętach...)
|
![]() |
M / wczoraj o 22:08 +4
Mnie zawsze mocno odrzuca w "wegańskich" barach/restauracjach, że całą tą wegańskość rekompensuje się ogromnymi ilościami tłuszczów, olejów, cukrów itp... jak np. ten ich torcik z coca-colą. (no i nie ma to jak wspierać korporację która testuje produkty na zwierzętach...)
A konkretnie o co ci chodzi.KTO tu testuje cos na zwierzetach
|
![]() |
Wegetarianizm szkodzi zdrowiuu, człowiek to drapieżnik najwyższego stopnia, powinien jeść mięso.
|
![]() |
Wykręcency...
|
![]() |
No sorry, to nie dla mnie. Nie wiem dlaczego, ale mnie zawsze od tych wege odrzuca. Nie to, że się obżeram, staram się jeść zdrowo, ale takie ograniczenia to nie dla mnie. Co to za tort z coca-colą? Tort to musi być TORT, z jajek, mąki i masła, z owocami ! Nie zeżrę 10 kawałków, ale ten jeden to ma być niebo w gębie, a nie jakaś namiastka.
|
![]() |
gdy ktoś nie je mięsa to wszystko mu się kurczy
|
![]() |
Wegaństwo to LGBT żywienia.
|
![]() |
Robicie bezglutenowe?
|
![]() |
Popisowe danie czereśnie z coca cola..!!!
Borze Zielony i Jeżu kolczasty..
Czemu idzie w to młodzież bo widzi niszę (kasę) a nie potrzeby serca jak przystało na wschodni rejon polskich rejonow..
Ot.. Mega zdrowe dążenie Lubelskich podrostkow by wskazywac wyznaczniki trendów fit&health - a za moment od przerostu gruczołu zwanego nie tyle dupy co ego będą pewnie warszawiakami czy krakusami ;)
Normalnie USA w tym osmesmake.. Celebrity jak siemasz..
|
![]() |
Poza tym tylko minusy stawiać umiecie w wypowiedziach zamiast rzeczowo temat ogarniać według świadomości tej "lepszej", szerząc ją na tyle ile Wasza świadomość jest wykształcona..
Z mojej strony kciuk w dół dla Was za robienie ze zdrowej opcji żywieniowej wersji restauracji by "najadly się świnie i zostawiły Wam kasę".
Renomy tym sobie nie zrobicie i jest to żenujące.
Wróćcie do gospodarstw Waszych Rodziców lub dziadków. Pokochajcie rośliny i nauczcie się miłości do choćby buraka a nie świecących 10 złotych..
Pseudo filozofię zostawcie dla siebie..
Skupcie myśli bo nawet po Was nie widać, że roślinne rzeczy idą z Wami w parze.
No i... Świat na Was patrzy... A Wy kreujcie Lublin jako ten co wodę czystą chce mieszać z benzyną.
Zmieńcie kurs bo widać głębokie mielizny.. Bez wodorostow :)
|
![]() |
Ja rozumiem mięsa nie jeść, ale żeby produktów typu jajka, sery, nabiał, to już lekka przesada. Na sama myśl nie dobrze mi się robi. Odbiło ludziom go głowy, chore umysły. Na nasionach żyć i warzywach, masakra
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.