Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

własna restauracja

Utworzony przez karambaa1234, 9 maja 2020 r. o 16:40
Liczę na porady, od czego zacząć? Ile mniej więcej trzeba na start żeby rozkręcić pizzerię?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Dzień dobry, jeżeli myśli Pan o otwarciu lokalu gastronomicznego, to zachęcam do otwarcia pizzerii pod szyldem marki DaGrasso. Oferujemy przejrzyste warunki współpracy i partnerską atmosferę w relacjach biznesowych. Wspieramy Franczyzobiorcę na każdym etapie rozwoju inwestycji mające na celu ułatwienie startu biznesu oraz zapewnienie stałego i zrównoważonego przychodu: • oferujemy sprawdzony know-how • mocne wsparcie marketingowe dzięki ogólnopolskiej promocji sieci • dostęp do projektów graficznych i materiałów marketingowych, które umożliwiają działania franczyzobiorcy w ramach marketingu lokalnego • wsparcie szkoleniowe dla Ciebie i Twoich pracowników • przygotowanie projektu technologicznego i aranżacja wnętrza lokalu • wsparcie w podstawach rachunkowości biznesowej • sprawdzony system dostaw produktów podlegających stałej kontroli jakości. • wsparcie operacyjne Managera Regionu Więcej informacji: dagrasso.pl/franczyza Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji. Konsultant marki DaGrasso
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Jaki wkład muszę mieć na start? Czy organizują Państwo jakieś szkolenia?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Jaki wkład muszę mieć na start? Czy organizują Państwo jakieś szkolenia?
Szanowny Panie, opłata wstępna wynosi 12 000 zł netto. Zawiera się w niej projekt lokalu, szkolenia dla franczyzobiorcy oraz przyszłych pracowników, a także wsparcie przy podpisywaniu umów. Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji. Konsultant marki DaGrasso
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
A jakie są późniejsze miesięczne koszty i z czym się wiążą?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Ja zastanawiam się na własną naleśnikarnią sezonową. Co myślicie?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...