Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Ile jest masła w maśle?

Utworzony przez gosc, 7 lutego 2008 o 10:25
To co się dzieje z masłem woła o pomstę do nieba!! Praktycznie każda kostka tzw masła jest wzbogacona jakimś ścierwem. Przed wejściem do UE mieliśmy prawdziwe, dobre masło.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
maslo i woda
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Maslo" produkowane w Bialej Podlaskiej uraga nazwie masla,szczegolenie ten tluszcz do smarowania o nazwie galicyjskie.Zgnojona margaryna,tak mozna nazwac to "maslo".Nie omieszkam na roznych forach internetowych przestrzec wszystkich przed kupnem masla z Bialej Podlaskiej.Ludzie to nie swinie.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
również chciałabym wyrazić swoją opinię na temat masła. i niekoniecznie zgodzę się z przedmówcami. po wejściu do UE zakazano nazywać masłem wyroby masłopodobne. i dlatego produkty o których mowie nazywają się inaczej, tj. , "kostka śmietankowa" itp.masłem może nazywać się tylko i wyłącznie masło i jest ono porównywalnie droższe. Więc jeżeli chcecie państwo zjeść prawdziwe masło należy udać się do sklepu i szukać na droższych pólkach...
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Proponuję zakupić własną maselnicę - http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/da/Butterfass.jpg Maselnica (masielnica, maśniczka, maślniczka) ? urządzenie do ręcznego wytwarzania masła. W Polsce stosowana w gospodarstwach wiejskich jeszcze w XX w. .
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Mleczarz napisał:
Proponuję zakupić własną maselnicę - http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/da/Butterfass.jpg Maselnica (masielnica, maśniczka, maślniczka) ? urządzenie do ręcznego wytwarzania masła. W Polsce stosowana w gospodarstwach wiejskich jeszcze w XX w. .
Ludziska na zdrowie, Super markety polecają się. Za Dziennikiem.pl : Co tak naprawdę kupujemy? Inspekcja Handlowa, która sprawdziła półki ujawnia przerażającą prawdę. Najgorzej jest z masłem. 46 procent tanich kostek nie spełnia norm. Nie ma w nim w ogóle masła, lecz jedynie tłuszcz roślinny i woda. To nie koniec. Sfałszowane są także sery i ryby. W filetach, 40 procent masy to lód. W miodzie lipowym nie znaleziono ani grama pyłków lipy, a w kawie naturalnej była tylko zbożowa. Gdzie jest najgorzej? Jak twierdzi "Portal Spożywczy", powołując się na "Politykę", która dotarła do raportu UOKiK za zeszły rok, najgorzej jest w Carrefourze, Kauflandzie i Lidlu, a sklepy jak Tes, czy Biedronka poprawiły jakość produktów. Niestety Inspekcja Handlowa nie chce ujawnić ani nazw produktów , ani dokładnych adresów marketów, w których znaleziono fałszywe produkty. "Nie mamy zwyczaju, żeby tworzyć czarne listy" - mówi Polityce" Dariusz Łomowski z UOKiK.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: