Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Architektura Politechniki Lubelskiej jednak przy ul. Nadbystrzyckiej

Utworzony przez studentka PL, 16 października 2009 o 20:52 Powrót do artykułu
O matko... Jesli w tym budynku nie bedzie kilku pietrowego parkingu w miejsce zlikwidowanego parkingu to gratuluje pomyslodawcom zabudowania kazdego wolnego cm2.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Ale bzdura, chcą zabudować ostatnią wolną przestrzeń a na tyłach mają hektary wolnego miejsca (tzw. tereny zielone), z których można coś uszczknąć bez szkody. Ale najlepiej zlikwidować kolejny parking w czasach wzrastającej liczby aut i zapchać kolejną wolną przestrzeń dającą trochę oddechu w betonowej dżungli. Polskie myślenie...
Zaloguj się, aby oddać głos
0
"zapchać kolejną wolną przestrzeń dającą trochę oddechu w betonowej dżungli. " ... czy parking wg Ciebie daje oddech od betonowej dżungli(chociaż bardziej w przypadku Lublina pasuje betonowa wieś). Lokalizacja nowego budynku w miejscu parkingu jest najlepszym rozwiązaniem ponadto zgodnym z pierwotnymi założeniami jakie powstały przy projektowaniu kampusu politechniki, tam właśnie miał stać budynek. Lepiej przy ulicy widzieć nowoczesny wydział niż parking z mnóstwem aut. Z drugiej strony jak ten wydział zostanie zrobiony jak wszystko na politechnice to możemy się spodziewać obłożonego styropianem i pomalowanego na żółto, nieprzemyślanego, zrobionego na szybko bubla.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: