ESCOBAR na Jasnej to speluna łysego, taki sam syf.
|
|
ktoś ich w końcu uświadomił że nie wystarczy otworzyć lokal i zrobić wystrój. Należy jeszcze, zatrudnić dobrych pracowników a nie takich z łapanki i najtańszych, tym dobrym trzeba też dobrze płacić, do tego jeszcze płacić ZUS, czasami trzeba też odprowadzić podatek ale to jak mają jakiś zysk, niestety wszystko kosztuje. I bez sensu było się zgłaszać do programu jak i tak mieli w d... tą całą Gessler i z góry założyli że wszystko wiedzą lepiej i będą robić po swojemu.
|
|
Jestem montazystka w tv i wiem ze za pomoca montazu mozna swietnie zmanipulować widza!!! Nawet z samych superlatyw mozna wyciac , dokleic pare rzeczy i zla opinia jest gotowa. Pamietajcie nie wierzcie co widzicie w Tv!!!!
|
|
A więc pogrzeb Kaczyńskiego w TV to fikcja? Cóż, szkoda... |
|
I tak powinien kończyc każdy przedsiębiorca, który nie płaci pracownikom!!
|
|
właśnie ona go zamkneła bo nie trzymał jej standartów to kobieta która ma pojecie. poczytaj zanim bzdure napiszesz |
|
Mnie szkoda Maćka, chłopak włożył dużo serca w ten lokal. Montaż telewizyjny może zdziałać cuda. Są różne opinie na temat tego lokalu. Szkoda, że będzie zamknięty.Powodzenia. Fajne foty są na Jasnej;) B.
|
|
Wow cóż za fundamentalistyczny przykład masochizmu. Często zamawiać zepsute mięso. Pan chyba naprawdę kocha hamburgery.Masz racje, cos w tym jest . Ale to jedna sprawa zamawiac i "przypuszczac", ze moze cos tam jest nie tak niz zobaczyc te biedne szczerniale kotleciki. Gdyby wszyscy widzieli jak produkuje sie parowki pewnie tez by ich nie kupowali. Ale parowki to jedno. Jesli wydaje sporo kasy na "zarcie na miescie" licze, ze bedzie przynajmniej swieze. Ale... to bym jeszcze przelknal. Tak, faktycznie uwielbiam burgery i pewnie nadal bym je tam zamawial. Mieli nauczke i teraz pewnie pilnuja, zeby wszystko bylo tip top (a maja jakies wyjscie?). Nie zjem tam nic wiecej z uwagi na wlasaciciela, nie chce komus takiemu juz nabijac kasy. Tego typu programow powinno byc jednak wiecej. Jakas telewizja powinna zrobic "urzednicze rewolucje", "marketingowe rewolucje", itd. Exclusive z Lublina. W Lublinie tego typu chamow na cieplych stoleczkach jest, niestety, zatrzesienie. |
|
Smutna prawda. Na lubelszczyźnie zapewne większość lokali tak funkcjonuje. Sam prowadzę działalność i wiem co to znaczy zapłacić pracownikowi pensję i opłacić zus.
Nie krytykujcie tak tego baru, bo idąc do innego macie to samo.
|
|
wczoraj chciałam zobaczyć co się dzieje w czarciej po rewolucjach i wybralam się ze znajomymi a tam ciemno i poprostu zamknięte,dlaczego?
a jeśli chodzi o jeszburgera to może pracownicy odwdzięczyli się pracodawcy za te "wysokie pensje" i zaserwowali pani gesler "pysznego hamburgera"?
|
|
Miłoszu Bednarczyku ! Nie sprowadzaj Dziennika Wschodniego do poziomu "Faktu" !
To nie Gessler wykończyła lokal, tylko Bogumił Kubejko - jego współwłaściciel !
|
|
Po pierwsze to niech Gessler odda 20 mln niezapłaconych podatków.
Po drugie to chłopaki dostali to na co zasłużyli - jak ktoś ufa właścicielom takich stacji jak WSI24 to zasługuje na karę.
|
|
po pierwsze to juz jest drugi sezon tego programu
do tej pory nie bylo zadnych skarg ale wiadomo lublin musi nasiac kichy
ja tego akurat odcinka nie ogladalam w tv ale kilka dni temu w necie
wlasciciele udawaja wielkich cwaniakow, nie stosuja sie do rad osoby doswiadczonej
nie plca pensji a do tego robia z siebie fafarafa
wyszlo to na jaw i kicha z lokalem
ale sami sie tam zglosili wiec to dala nas klientow dobrze ze wiemy gzdie jemy
tyle juz bylo odcinkow i jakos nikt nikogo nie zsskarzal ale moj lublin zawsze musi...
smutne
bo tyle malych wiosk i wsi a tylko lbn zawsze kiche sieje
|
|
Ja postanowiłem nie pójść nigdy do tego lokalu nie po końcówce programu i zepsutym mięsie, a właśnie po tym jak łysy darł się na swoich pracowników! Nawet jeśli "rewolucja" by się udała, nie zjadł bym tam nigdy. Taki człowiek nie powinien być nigdy niczyim pracodawcą! wstyd
|
|
Escobar na Jasnej też należy do łysego...
|
|
i wlasnie mamy obraz ze brakuje rozumu samym szefom. facet, ktory zaklada restauraje i nie wie, jak zrobic hamburgera? nie wie jak mieso rozmrozic? nie orientuje sie co ma itd? ze ktos robi kanapki i podjada i on twierdzi, ze to jest zrodlo jego finansowych problemow??? litosci XD
ci dwaj, powinni pojsc sobie popracowac do McDonalds, zobaczyliby jak typowy fast-food funkcjonuje, jakie maja procedury trzymania zywnosci, jakie maja STANDARDY, ktorych oni nie maja wogole!!! praca na brudnym sprzecie!!!-przeciez to odrazu zdyskwalifikowalo ich w oczach Lublinian!!! jak tak mozna!!! w MCD lub KFC sprzet sie pare razy na dzien czysci a tutaj brak jakiejkolwiek formy!!! zeby w mikrofali rozmrazac na szybko nalesniki a potem podawac???
ciekawe jak zostana sami tylko bez zadnej kelnerki lub kucharzy to jak sobie poradza??? nie umieja wogole zarzadzac restauracja.!!! przekonali UP, zeby dostac dofinansowanie, ktos po znajomosci zalatwil lokal, ale to nie wystarczy, zeby ktos z "ulicy" bez doswiadczenia sie bral za prowadzenie restauracji!!! nie dziwie sie ze ludzie wola do kfc chodzic, niz do totalnej amatorki jaka byl jeszburger!!
|
|
Ja bym zbojkotowala te knajpe już tylko dlatego, że nadęty bubek, któy jest właścicielem jest zarozumialy jakcholera-chce się nachapać, a pracownikom nie płacił!!!!I jeszcze groził przed kamerą, że bedzie na nich wrzeszczał. KOleś,do buraków, a nie ludzi karmić!!!!!
|
|
Moi kochani zrobilam tak a nie inaczej poniewaz to jakas pseudo restauracja wiec trzeba bylo ja zamknac i nie truc wiecej ludzi. W nastepnym sezonie tez odwiedze łysego w innym lokalu i znowu zrobie popeline zeby albo sie nauczyl jak sie prowadzi restauracje albo budke z kebabami w podziemiach metra warszawskiego
|
|
to do ESCOBARa na Jasnej już nie chodzę, łysy nie będzie na mnie zarabiał
|
|
Nie piszcie, że Gessler wykończyła lokal, bo to nieprawda. Wykończyli go sami właściciele!
|
Strona 2 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|