Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Marcin Orlikowski: "Przy produkcji pieczywa trzeba być bardzo cierpliwym"

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 2 kwietnia 2017 o 08:12 Powrót do artykułu
Dlaczego nie ma wzmianki o tym jak wszystkie piekarnie bez wyjątku rzucacie sobie nawzajem kłody pod nogi nasyłając sanepidy, etc. Wszyscy się nienawidzicie, tylko między niektórymi są zawarte koalicje, ale ma to na celu zniszczenie "przeciwnika". Pracowałem w kilku piekarniach i to jak sobie przeszkadzacie to jest po prosty dno.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
nie ma w Lublinie piekarni która wypieka tradycyjne pieczywo. Ostatnia taka wraz z właścicielem z ul.Furmańskiej umarła. Dosłownie-teraz produkuje tam się gnioty bez smaku i kruszące się następnego dnia. Nie ma co się oszukiwać, wszędzie dodają polepszacze i chemię do ciasta. Z łyżeczki mąki z polepszaczami wyprodukują kajzerkę, która po ściśnięciu znowu zmieści się na łyżeczce. A jak ktoś miał 56 piekarni pod sobą to wie jak się "kręci lody" by wyjść na plus.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
jeżdzę co tydzień do Pana piekarni 20 km od Lublina tylko po pyszny chleb który kocha moja rodzina. Szczególnie kupujemy razowy tradycyjny lub z żurawiną, czasami zezuliński i super smaczne bułki. :) życzę powodzenia w tym trudnym biznesie :))
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Przydałaby się mapa, gdzie można jeszcze kupić dobry produkt. Ja chwalę chleb z ul. Rejowieckiej w Chełmie. Produkuje też dla Biedronki w Chełmie... ale lepszy jest prosto z piekarni. Pyszne ma tanie drożdżówki i takie pączki czekoladowe z nadzieniem dżem-krem. Czynny do 16:30. Super sprawa, zawsze ktoś tam parkuje. Cieply chlebek to jest to :) Szkoda, że nie wiem, gdzie prawdziwie wędzone wędliny nie wiem gdzie kupić w Chełmie :(
Zaloguj się, aby oddać głos
0
próbowanie po kilkanaście razy . czyli odkrywanie Ameryki po raz kolejny... czy ktoś na wsi piekąc kiedyś chleb też tak robił ? albo w piekarni GS "SCh" ? w życiu ! była receptura od dziesiątków lat i więcej stosowana i tyle. nikt nie bawił się w eksperymenty i dosypywanie różnych ziarenek , a chleb był super
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Szkoda, że WSZYSCY PIEKARZE stosują juz od ładnych paru lat POLEPSZACZE do bułek, chleba, ciast!! One szkodzą ludziom ze schorzeniami przewodu pokarmowego, przy nowotworach, po operacjach, przy chorobach przewlekłych. Tak jak alergikom. Ale INTERES przy polepszaczach ( chemia) sie kręci - szybciej , puszyściej, kupią, a wu=ychodzi taniej dla...piekarza,,,
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Moje zdanie jest takie-pieczywo Pana Marcina jest poezja smaku ☺
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Najlepsze pieczywo w Lublinie. Warto przyjechać do piekarni z drugiego końca miasta specjalnie po pyszne pachnące i zdrowe pieczywo. Gorąco polecam!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Pyszne Pieczywo! I bardzo podoba mi się podejście pana Marcina! Dziękuję :)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Podziwiam Gratuluję!!! oby tak dalej.Pozdrawiam Aga Miuła
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Znałem tego pajaca jak pracował w real każdemu wchodził w dupę bez wazeliny i nigdy nie miał swojego zdania, taka chorągiewka i przydupas.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Najlepiej sprawdzić w hurtowniach które zaopatrują piekarnie czy kupuję polepszacz, zapewniam że nie. Zapraszam również do piekarni aby zapoznać się z produkcją od kwasu po gotowy chleb. Dodatkowo zapraszam do poznania mnie i rozmowy ze mną aby przekonać się co sądzę o polepszaczach,  sądzę że tylko w tedy można wysnuć wlasciwe wnioski co do mojej piekarni. A lody owszem produkuje na mleku ekologicznym z pod miejscowości Cycow niedaleko Łęcznej.  Zapraszam do ich spróbowania
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: