Szok! Czy ten syf powstał w ciągu ostatnich kilku dni? Jak często są kontrole w piekarniach? W tej chyba nie było 10 lat. Czy właściciel i pracownicy już siedzą na narażenie zdrowia tysięcy osób?
|
|
Ja pitolę.... do przeorania napalmem...
|
|
tragedia
strach na to wszystko patrzeć
ja bym się bał tam wejść
|
|
JEDNA WIELKA OBORA!TO LUDZIE W TYCH POMIESZCZENIACH GOSPODARCZYCH NIERAZ MAJĄ CZYŚCIEJ NIŻ W TEJ PIEKARNI!SMAKOWAŁ PEWNIE CHLEBEK PANI WŁAŚCICIEL!A PRACOWNICY TO CHYBA TEŻ TAKI SAM POŻĄDEK MAJA W DOMU SKORO W PRACY TEŻ TAK O NIEGO DBAJĄ.MASAKRA!!!
|
|
oj sanepidu tam bardzo dawno nie było.
nie ma co oglądać wszystkich zdjęć, zwykły chlew....
ale zdjęcie 22
|
|
pomyłka.. zdjęcie nr. 20 a nie 22 |
|
Świetny plener do kręcenia PIŁY VIII.
|
|
Moja kotłownia to salon w porównaniu z tą piekarnią.Ja pierdzielę co za brudas,a zarazem ktoś nieodpowiedzialny mógł dopuścić do funkcjonowania takiej "piekarni".Tam tylko po pijaku można przebywać.Ludzie co wy jecie?!
|
|
cichopek nago:)
Ostatnio edytowany 13 marca 2013 r. o 14:52
|
|
`niemniej` pisze się razem
|
|
pleśnie giną w temperaturze 85 st. C, zarodniki w nieco wyższej (przez min. ok. 10 min grzania)
chleb piecze się min. 30 min. w temp. min. 180 st. C, to w czym problem?
|
|
Faktycznie można odnieść wrażenie, że brak tam kobiecej ręki
|
|
przecież taki syf to nie w tydzień się zrobił !!! ludzie co tam pracują powinni wcześniej zgłosić takie zaniedbania do odpowiednich instytucji
|
|
Nie widziałeś kobiety brudasa? Tam potrzeba beczki SAVO i całego pułku ludzi do roboty. |
|
ja piernicze co za burdel , syf kiła i mogiła, nigdy w życiu tam bym nie pracowała
|
|
Świetna reklama Tego typu fotki powinny być upubliczniane po każdej negatywej kontroli, szczególnie zakładów wytwarzających żywność. @ piekarz- nie każdy gustuje w chlebach typu camembert Peśń ginie ale toksyny zostają a właśnie one są groźne. Tak czy inaczej smacznego
|
|
O kurde, pracuje w Piekarnictwie już parę ładnych lat ale z takim czymś się nie spotkałem. Jestem zdziwiony że ludzie pracowali w takim syfie toż to nie da się pracować i do takiego stanu doprowadzić ehh
|
|
Zachodniopomorskie gratuluje Lubelakom takich biznesmenów. Ja bym to puszczał razem z waszą reklamą "Zainwestuj w Polsce Wschodniej"
|
|
A może to nowa jakość naukowców z Lubelskiego - są sery pleśniowe (i to bardzo drogo sprzedawane) to mogą być i chleby pleśniowe ekologiczne bez dodatków środków myjących.
|
|
Aż mi się nie dobrze robi jak oglądam te zdjęcia i pomyśleć że ja CODZIENNIE KUPOWAŁAM TEN CHLEB z tej piekarni i moje małe dziecko go jadło...ohyda!!!!! To jest wina sanepidu, dlaczego wcześniej nie skontrolował tej piekarni, jak można dopuścić do takiego zaniedbania, to jest karygodne sprzedawać ludziom taki syf!!!! Teraz strach kupować jaki kolwiek chleb, najlepiej samemu piec. Pare lat temu miałam podobną sytuację, jak robiłam mojemu tacie kanapki do pracy, krojąc chleb coś chrupnęło....myślałam że to jakieś ziarno słonecznika ale zajrzałam do środka i okazało się że przekroiłam CHRABĄSZCZA. Myślałam że zwymiotuje na miejscu. W dzisiejszych czasach ludzie pracujący przy żywności zatracili normy moralne, teraz się nie liczy jakość tylko ilość...niestety my to kupujemy i o niczym nie mamy pojęcia. Wystarczy poczytać co się dzieje w zakładach mięsnych.
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|