O jakim obrażaniu piszesz? Wyrażam tylko swoją opinię co do osoby której tak bronisz. Ponoc każdy ma do tego prawo na forum.Tomek napisał:Sam się puknij w pusty łepemoja! I nie obrażaj ludzi na forum, każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii.
|
|
Anka, obrażasz uczciwych ludzi, których nawet nie znasz. Oskarzasz o łapówki , a takie pomówienia są karane i mam nadzieję, że ktoś sie tym zainteresuje. Nie chce mi się szerzej komentować twojego pieniactwa bo na to nie zaslugujesz. Oj, prosta z ciebie kobiecina, prosta jak niemiecka autostrada. |
|
Magda Gesller padła by na zawał !!! dobry materiał do pracy magisterskiej Ja bym ten art zatytułował tak "SYF , KIŁA I MOGIŁA "
|
|
To wizytówka całego województwo lubelskiego. Nie wolno tam jechać na wczasy i t.p. wypoczynki, bo można stracić tam zdrowie.
|
|
zdj.20 hehe, nie ma to jak chlapnąć sobie browarka w robocie
|
|
Serdeczne pozdrowienia dla Witka i Ewy!
|
|
Wojtek Siemion sie w grobie przewraca!!! Wstyd!!!
|
|
w tym przypadku konieczność... |
|
To juz wiem dlaczego wasate mariany i tipsowe mariolki w Londynie zra splesnialy chleb za 20 penow To sa ich lubelskie standarty
|
|
Dzięki Bogu , Bezdek by do tego nie dopuścił .Jest bardzo poukładany. Myślę że gryzie go sumienie że sprzedał takim GNOJKOM !!! |
|
możesz mieć rację, na trzeźwo w tym brudzie nie mogli pracować ze świadomością że potem ludzie to jedzą. |
|
No bez przesady jaka masakra jaki syf. Znam tą piekarnię bo robiłem tam ponad rok jako kierowca. Obfotografowali nieużywaną szfkę niesprawną i nieużywaną lodówkę jakiś nieczynny wyciąg i blaszki przed myciem. W tej piekarni co teraz jeżdżę jest znacznie gorzej. To jest nagonka zrobiona przez konkurencję. Dajcie spokój pieczywo robili pierwsza klasa. Co wy ludzie wiecie co jecie. Moja kobita pracuje w stokrotce a co się dzieje w hipermarketach. To włosy stają dęba jak mi opowiadają.Chrabąszcz to jest pikuś. To nikomu nie zaszkodzi a w innych krajach jest przysmakiem. Ale te kurczaki śmierdzące rzucane na ruszta a wcześniej myte bo tak obślizłe. Te przeróbki rzeczy tracących termin... Najgorzej jest w marketach wiem co mówię od 16 lat robie w spożywce. Mógłbym nie jedno powiedzieć ta piekarynka to pikuś co oni tam robili, pajęczynka troszkę kurzu to nic podług tego co ja widziałem gdzie indziej. Nie wieta co jeta.
|
|
te ślunzak, pilnuj swojego ogródka. Lepiej mieć jedną czy dwie syfiaste piekarnie niż całe życie oddychać syfiastym powietrzem. Piekarnie się spacyfikuje a ty co zrobisz z tym syfem w powietrzu ? |
|
zauważcie że nie ma słowa o myszach i szczurach i ich odchodach co jest typowe dla piekarni.
Wniosek, nawet szczury nie chciały mieszkać w takim syfie
|
|
Sanepid to zamknął? Powinien wysadzić ten syf w powietrze razem z włascicielka syfiarą!!! Ludzie znają tę syfiarę i nic nie robią? A tak na marginesie to szacun za upublicznienie tego syfu!!! I smacznego dla wszystkich dotychczasowych klientów!!!
|
|
Co za k..... syf!!!!!!!
|
|
kazik masz rację ta piekarnia posiadała certfikaty ISO 9000 i9001 to są malutkie uchybienia w pomieszczeniach nie używanych do produkcji. Szef napewno odwoła sie od tego mandaciku a usterki usunie w ciągu góra tydzień. Trzym się szerokości! |
|
to od tego wdychanego syfu ze śląskiego powietrza jesteś taki nerwowy ? |
|
powinni zaprosić perfekcyjną panią domu;)
|
|
od czterech lat szamam serki pleśniowe i nic mi nie jest. Nie cykajta nic wam nie będzie jak czasami zjeta troszkę pieczywa pleśniowego. Jest takie powiedzonko "co pleśniowe to zdrowe" chlebek robili pierwsza klasa swieżość trzymał i wcale sie nie kruszył, tam dobrzy mistrzowie robili bo dobrze płaciła. Oby szybko otworzyła bo swoich klientów ma.A i na wsiach zachwycali się tak mistrzowskim pieczywem |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|