Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
swkoro mogli zarazić się salmonellą i było tak źle to czemu go nie zamknęli?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
jestem częstym klientem tego baru i jakoś się nie zaraziłam tą salmonellą a gdyby było tak naprawdę źle, to jutro byłby już zamknięty!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Ach, ten sanepid. Czepiają się jakby nie było problemów. "Emka" to super lokal, zawsze tam jest smaczniutko, czysto i świerzo. Dlaczego chcą zniszczyć "Emkę"? Czym włascieciele narazili się układowi?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Ludzka naiwność nie zna granic "zawsze smaczniutko" hehehe... A kiedykolwiek byłeś w kuchni? widziałeś ci tam się dzieje? Polacy naiwnie wierzą, że w większości spelun najważniejszy jest klient - niestety liczy się tylko zysk a higiena i świeża żywność do drugoplanowa sprawa
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Bylem w tym barze 2 razy... pierwszy i ostatni kebab niestety tragedia... przy "MUSTAFIE" wymieka
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Uwaga !!!! we wszystkich sklepach mięsnych całego woj lubelskiego nastąpi kontrola pod kątem przestrzegania przepisów sanitarnych przy sprzedaży mięsa i wędlin. Klienci sklepów powinni domagać się aby podawano im mięso i wędliny w rękawiczkach. Należy też przestrzegać zasady, że jedna ekspedientka podaje mięso a druga inkasuje pieniądze. W ladach chłodniczych mięso powinno być schłodzone i powinna być utrzymywana odpowiednia temperatura a tymczasem mięso piecze się pod lampami.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: