Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Zostawił karierę dla rodziny. Święta spędza w domu, a nie w pracy

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 24 grudnia 2016 o 20:14 Powrót do artykułu
Świetna kuchnia w garmażerce przy Okrzei. Polecam wszystkim! No i pozdrawiam Maestra :)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
tylko maly minus .ten towar co dostarcza brat do produkcji
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Maestro z garmażerki :) ale jaja! Świat na głowie stoi.  Żenua. 
Zaloguj się, aby oddać głos
0
A może niech towarzysz Wiesław najpierw się rozliczy a później się lansuje bo Pani Magda w końcu się dowie... i skończy się rodzinny sen...
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Gościu po zawodówce, ustawiony w życiu, szczęśliwy, zadowlony. A dzisiaj magistry po WySPach, KULach i UMCSie pracują na kasach w markecie i są szczęśliwi o ile w ogóle mają pracę...
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Świat schodzi na psy. Kobieta po studiach wiąże się z typem po zawodówce. Cóż. Takie czasy.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Gratulacje. Niech się Państwo nie przejmują takimi komentarzami. Pozdrawiam. Tomek.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Nie powinno być w nagłówku "Artykuł sponsorowany"????
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Szacun dla Pana.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
"Szkoła Podstawowa w Wólce Lubelskiej, następnie klasa gastronomiczna w zawodówce na ulicy Narutowicza w Lublinie. " Nie chodzi oby o dzisiejszą SP nr 48 w Lublinie? (część Wólki wraz z szkołą włączono w 1989 do Lublina) Andrzej.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
facet kucharzem?? dziwny zawud dla faceta..
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Świetny artykuł i bardzo dobry kucharz. Człowiek zna się na rzeczy. Polecam.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Gość z Ciebie. Wesołych
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Jadlem poledwice zrobiona przez tego Pana, jedna z najlepszych jaka w zyciu jadlem. Wesolych swiat!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Kiedyś były szkoły zawodowe kształcące fachowców. A teraz? Większość zawodówek polikwidowali, młodzież wybiera licea a później politologie i inne badziewne kierunki po których nic nie umie i ląduje na bezrobociu.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Wólka Lubelska i Jakubowice Murowane to raczej korzenie podlubelskie a nie lubelskie
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Lewe oko wskazuje na tętniaka...
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Taka kariera, a żona nijaka...
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Trochę ceny wywalone w kosmos kiełbasa zwyczajna po 30 pare złotych a smak jak dla babci z kaliny. Na początku było lepiej a teraz kasa do łba uderzyła.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Maestro z Wólki. Hehe. Dobre. A co z pozostałymi dziadkami bo z tego co się orientuję to ma się dwóch dziadków i dwie babcie?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: