Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Instrukcja obsługi krwetek

Utworzony przez smakosz, 20 marca 2008 o 10:35
Przepis całkiem do d.....Opisano tu całą fantazję autora,natomiast sam przepis jest mało wyrazisty. ....Na drugim palniku bardzo mocno rozgrzaliśmy żeliwną patelnię. Patelni poszła na grubą deskę........ Czy to znaczy że na palniku pod patelnią stała deska?Czy nie spaliła się? ...... Podczas tego ruchu odpadły niejadalne fragmenty – nogi i pancerzyk.Następnie usunął jelito. Czyli ciemną nitkę biegnącą wzdłuż grzbietu. Ponieważ nasze krewetki miały być smażone – zostawił pancerzyk z ogonka.Z krewetek je się tak naprawdę tylko ogon To w takim razie po co zostawił pancerzyk skoro on jest niejadalny? Z całego tekstu dowiedziałem się że autor chciał się pochwalić,że był z Magdą z radia no i z tego wszystkiego można mniemać,że za napisanie tego tekstu otrzymali bezpłatną degustację krewetek w kolorach: kremowe, żółte, zielone, niebieskie lub jasnobrązowe. ALE FAJANS! Nie życzę smacznego
Zaloguj się, aby oddać głos
0
I do tego zadam pytanie:Co na to SANEPID,że obcy szwendają się po kuchni restauracyjnej?Czy oni mieli stosowne badania na nosicielstwo,na pasożyty itp badania,które muszą mieć osoby zatrudnione przy żywieniu?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Instrukcja obsługi KRWETEK? Czy krwetki to jakaś odmiana krewetek? Czyli krwetki są bardziej krwiste tak? Ahaaaa!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Dziękuję za uwagi. Smakoszu, proszę o adres mailowy, prześlę dokładny przepis na krewetki na maśle z czosnkiem i pietruszką. Wesołych Świąt:)
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: