Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
i zawardzenie tez będziesz miał...
Zaloguj się, aby oddać głos
0
To nie lepszy browar?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
jedz czekoladę a z rachunkiem od dentysty przyjdź do Dziennika
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Z tą czekoladą sprawa nie jest taka prosta. PO pierwsze to czekolada musi być gorzka a nie mleczna, nadziewana, biała czy czekoladoPOdobna. PO drugie musi zawierać prawdziwe kakao a nie różne dziwne wynalazki i substytuty. PO trzecie to kakao nie może być zbyt mocne ciemne czyli prażone bo ten proces niszczy wiele cennych substancji. Takie słabo prażone kakao jest trudno kupić bo na świecie rozPOwszechnił się stereotyp, że im ciemniejsze kakao tym lepsze.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: