Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Kto nas truje, kto nas krzepi?

Utworzony przez BWM9, 7 sierpnia 2009 r. o 15:59
Francuzi jedzą bardzo tłusto a jednak tam nie występują choroby układu krążenia, ale nasi genialni naukowcy i lekarze wiedzą lepiej tylko, w jakich laboratoriach i na jakiej populacji przeprowadzili badania, co do prawidłowego żywienia.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
No oczywiście bo Rusak propaguje tradycyjną kuchnię Polską ,natomiast Makłowicz zagraniczną.Już jesteśmy przyzwyczajeni,że co Polskie to be.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Oceniali tacy sami profesorowie i doktorzy którzysą takimi samymi fachmanami jak z Makłowicza kucharz on wcale nie umie gotować zao Paskal jest kucharzem kuchni francuskiej i pokazuje co potrafi inie ma co wydziwiać reszta kucharzy jest w Polsce i warzy tradycyjne polskie potrawy i chwała im za propagowanie polskiej kuchni szkodzi ona tylko tym co nie jedzą a żrą pasibrzuchy
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...