Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Kto nas truje, kto nas krzepi?

Utworzony przez BWM9, 7 sierpnia 2009 o 15:59
Francuzi jedzą bardzo tłusto a jednak tam nie występują choroby układu krążenia, ale nasi genialni naukowcy i lekarze wiedzą lepiej tylko, w jakich laboratoriach i na jakiej populacji przeprowadzili badania, co do prawidłowego żywienia.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
No oczywiście bo Rusak propaguje tradycyjną kuchnię Polską ,natomiast Makłowicz zagraniczną.Już jesteśmy przyzwyczajeni,że co Polskie to be.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Oceniali tacy sami profesorowie i doktorzy którzysą takimi samymi fachmanami jak z Makłowicza kucharz on wcale nie umie gotować zao Paskal jest kucharzem kuchni francuskiej i pokazuje co potrafi inie ma co wydziwiać reszta kucharzy jest w Polsce i warzy tradycyjne polskie potrawy i chwała im za propagowanie polskiej kuchni szkodzi ona tylko tym co nie jedzą a żrą pasibrzuchy
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: