Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Kulinarna Mapa Lubelszczyzny: Polowanie na kanie

Utworzony przez Krystyna, 12 października 2013 o 18:23 Powrót do artykułu
W  proporcjach 1:1(woda+ocet) grzyby są tak kwaśne, że nie nadają się do jedzenia. Moje proporcje to 5:1 lub  6:1.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
też tak uważam
Zaloguj się, aby oddać głos
0
A gdzie mozna znaleźć kominki czyli lejkowce dęte, marzą mi się  pierogi z tym właśnie farszem? Ślinka, az cieknie...
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Nagranie z miejskiego monitoringu brutalnego zabójstwa studenta zobaczcie na retrix.pl/nagraniemonitoring Zastanawiam się jak takie nagranie mogło wyciec z sieci?  
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Nagranie z miejskiego monitoringu brutalnego zabójstwa studenta zobaczcie na retrix.pl/nagraniemonitoring Zastanawiam się jak takie nagranie mogło wyciec z sieci?  
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Nagranie z miejskiego monitoringu brutalnego zabójstwa studenta zobaczcie na retrix.pl/nagraniemonitoring Zastanawiam się jak takie nagranie mogło wyciec z sieci?  
Zaloguj się, aby oddać głos
0
ciekawe co sanepid sądzi o gąskach w  zajeździe, które to ostatnio są kwalifikowane jako grzyby trujące. Niestety... bo smażone z blachy są najcudowniejsze...
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz:
Uwaga czytelniku!
Nie teraz Przeczytaj i wyraź zgodę

Informujemy, że w dniu 25 maja 2018 r. na terenie całej Unii Europejskiej, w tym także w Polsce, wejdzie w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. W związku z tym chcielibyśmy Ci przekazać kilka informacji na temat zasad przetwarzania Twoich danych osobowych.

Rozumiem

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.